Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa yenişemedi!

09.02.2018 - 21:31 | Son Güncellenme: 09.02.2018 - 21:31

Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa yenişemedi!

Spor Toto Süper Lig’de 21.haftanın açılış maçında Evkur Yeni Malatyaspor sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. Yeni Malatya Stadı’nda hakem Mustafa Öğretmenoğlu’nun yönettiği mücadele 1-1 sona erdi.

Karşılaşmada ev sahibi Yeni Malatyaspor 4.dakikada Arturo Mina’nın attı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 3 dakika sonra Kasımpaşa beraberlik golünü Trezeguet ile buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında takımlar buldukları pozisyonları değerlendiremedi ve mücadele 1-1 bitti. Bu sonucun ardından Erol Bulut yönetimindeki Evkur Yeni Malatyaspor 27, Kemal Özdeş ve öğrencileri ise 26 puana yükseldi.

Süper Lig’de gelecek hafta Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa da evinde Galatasaray ile kozlarını paylaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

4.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşuna iyi yükselen Mina meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

7.dakikada sağ kanattan yapılan ortada topla buluşan İbrahim Hassan defansı çalımladıktan sonra topu ağlarla buluşturdu. 1-1

31. dakikada ceza sahasına gönderilen pasta top Pevelka’nın önünde kaldı, onun vuruşunda meşin yuvarlak Ertaç’ın kucağında kaldı.

48.dakikada Azubuike’nin ara pasında sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Gilberto’nun şutunu kaleci kornere çeldi.

49.dakikada ceza sahasında yaşanan karambolde topu önünde bulan Gilberto şutunu çekti, meşin yuvarlağı kaleci parmakları ile kornere gönderdi.

75.dakikada Rahman’ın pasında ceza sahası önünde topla buluşan Pereira ceza sahasına girer girmez şutunu çekti, top auta çıktı.

Stat: Malatya

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Baki Tuncay Akkın xx Murat Ergin Gözütok xx

E.Y. Malatyaspor: Ertaç xx, Pereira xx, Murat Yıldırım xx, Eren Tozlu xx, Azubuike xx, Sadık xx, Sincere xx, Cissokho xx, Aytaç Kara xx, Mina xx, Denıng xx

Yedekler: Farnolle, Dorıa, Gökhan, Rahman Buğra, Barazite, Berk, Gilberto, Dıallo, Mustafa

Teknik Direktör: Erol Bulut

Kasımpaşa: Ramazan xx, Omeruo xx, Sadıku xx, Hassan xx, Pavelka xx, Eduok xx, Ben Youssef xx, Mensah xx, Mbaye xx, Veysel xx, Popov xx

Yedekler: Eray, Koıta, Etoundı, Murıllo, Hasan Bilal, Ahmed Ildız, Onur Ural, İlhan Depe, Hakan Demir, Burak Turan

Teknik Direktör: Kemal Özdeş

Goller: Mina (dk. 4) (Evkur Yeni Malatyaspor), Trezeguet (dk. 7) (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Hassan (Kasımpaşa)

Senin için hazırladığımız haberler