Erick Pulgar ve Halil Dervişoğlu'ndan maç sonu transfer açıklaması

Orhan Gülek
18.04.2022 - 22:59 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 23:22

Süper Lig'in 33. hafta kapanış maçında ligden düşmesi kesinleşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Erick Pulgar ve Halil Dervişoğlu açıklamalarda bulundu

Erick Pulgar ve Halil Dervişoğlu'ndan maç sonu transfer açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta kapanış maçında Galatasaray, ligden düşmesi kesinleşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti ve evinde üst üste 4. maçını kazandı.

 

Karşılaşma sonrası Galatasaray'da Erick Pulgar ve Halil Dervişoğlu açıklamalarda bulundu

"Sonuç çok daha farklı olurdu"

Karşılaşmada takımının ikinci golünü kaydeden Halil Dervişoğlu "İlk yarı çok basit top kaybettik bu yüzden çok kontra atak yedik. Fakat ikinci yarı bunu değiştirdik. Topları daha iyi kullandık. Daha çok pozisyona girdik. Birkaç tane daha pozisyonu gole çevirseydik sonuç çok daha farklı olurdu. " ifadelerini kullandı.

Halil Dervişoğlu: "Geleceğimle ilgili şu an bir düşüncem yok"

Galatasaray'ın sezon başında Brentford'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu "Buradaki geleceğimle ilgili şu an bir düşüncem yok. Kötü bir sezon geçirdik. Şu anda kalan maçları kazanmayı düşünüyoruz. Bütün konsantrasyonum o yönde." dedi.

Galatasaray'a devre arasında Fiorentina'dan gelen Şilili oyuncu Pulgar ise maç sonu şöyle konuştu:

 

"Geleceğim hakkında kararı ben vermiyorum"

 

"Maçın ilk dakikaları biraz karmaşık başladı, kalemizde çok fazla kontratak gördük. Bu tip takımlara daha iyi çalışmamız lazım. Sahada olmak bana güven verdi. Daha fazla oynamak isterim. Geleceğim hakkında kararı ben vermiyorum, bu kararı verecek olanlar var. Neler olacağını göreceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler