Yeni Malatyaspor satılıyor mu? Kulüpten açıklama geldi

01.09.2024 - 13:24 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 13:33

Yeni Malatyaspor’un, Trendyol 1. Lig’deki haklarını İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden Sancaktepe Futbol Kulübü’nün satın alacağı iddia edilmişti. Konuyla Yeni Malatyaspor’dan açıklama geldi.

Yeni Malatyaspor satılıyor mu? Kulüpten açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden Sancaktepe Futbol Kulübü’nün, Yeni Malatyaspor’un ligdeki haklarını satın alacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sarı siyahlı kulüpten açıklama geldi.

Yeni Malatyaspor: "Gerçeği yansıtmamaktadır"

İddialara yönelik YMS’den yalanlama gelirken: “Bir takım sosyal medya hesaplarında dolaşan Sancaktepe Futbol Kulübü’nün, kulübümüzün Trendyol 1. Lig’deki haklarını satın almak için görüşmeler yaptığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Yeni Malatyaspor, 568 gün sonra sahaya çıktı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri nedeniyle 1,5 sezondur ligde yer almayan Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu sezonda ligden çekilmesine müsaade etmemesi sonrası 568 gün sonra sahaya çıkmıştı.

Erzurumspor’dan YMS’ye duygusal paylaşım!

Öte yandan Trendyol 1.Lig’de dördüncü haftada Yeni Malatyaspor bugün Erzurum’da karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor Futbol Kulübü’nden duygusal bir paylaşım geldi.

Erzurum FK'dan Ahmet Eyüp Türkaslan paylaşımı

Mavi beyazlılar, Yeni Malatyaspor’un 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile 25 ve 44 sırt numaralı Erzurum ve Malatya’nın formalarını giyen iki çocuğun enkaz ortasında bulunduğu bir fotoğrafı yayınlayarak, “Unutmadık” yazılı bir paylaşım yaptı ve “Hoş geldiniz” dedi.

Yeni Malatyaspor’dan yanıt

Erzurumspor Futbol Kulübü’nün duygusal paylaşımına karşılık Yeni Malatyaspor’dan yanıt gecikmedi. Sarı siyahlı kulüp, anlamlı fotoğraf ve “Hoş geldiniz” paylaşımına “Hoş bulduk” anıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler