Yeni Malatyaspor transfere hız verdi! İlhan Depe ve Robin Yalçın...

02.01.2018 - 16:46 | Son Güncellenme: 02.01.2018 - 16:46

Yeni Malatyaspor transferde harekete geçti! Evkur Yeni Malatyaspor'un, Karabükspor forması giyen İlhan Depe ve Çaykur Rizespor'da oynayan Robin Yalçın için girişimlere başladığı belirtildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer komitesinin belirlenmesinin ardından teknik heyetin alınmasını istediği isimlerle görüşülmeye başlandı.

Sarı-kırmızılı transfer komitesinin ilk etapta teknik direktör Erol Bulut’un listesinde yer aldığı ifade edilen Çaykur Rizesporlu Robin Yalçın ve Karabüksporlu İlhan Depe ile anlaşma zemini arayacağı bildirildi.

Bulut’un bu isimlerden özellikle Robin Yalçın’ı çok istediği ve Antalya kampına yetiştirilmesini yönetimden talep ettiği öğrenildi.

Çaykur Rizespor, Robin Yalçın'ı satmaya sıcak bakmıyor

Sarı-kırmızılı kulübün talip olduğu Çaykur Rizespor'lu Robin Yalçın, ön libero mevkisinde görev yapıyor. 23 yaşındaki Almanya uyruklu genç futbolcu, bu sezon kulübünde 16 resmi müsabakaya çıktı. TFF 1. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Çaykur Rizespor’un, başarılı futbolcuyu satmaya sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

İlhan Depe Karabükspor'dan ayrılmak istiyor

Evkur Yeni Malatyaspor’un gündeminde yer alan bir diğer isim İlhan Depe ise zor günler geçiren kulübü Kardemir Karabükspor’dan ayrılmak istiyor. 25 yaşındaki sol açık, ligin ilk yarısında 15 resmi müsabakada görev aldı. İlhan Depe’nin kulübüyle 2019 yılına kadar kontratı bulunuyor.

İHA

Senin için hazırladığımız haberler