Yeni Malatyaspor'a çifte transfer!

08.01.2021 - 10:14 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 10:19

Son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ile ayrıldıktan sonra boşta kalan Mehmet Ekici ve Trabzonspor'da kadro dışı kalan Bilal Başacıkoğlu'nu transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Yeni Malatyaspor'a çifte transfer!

AJANSSPOR-HABER

Yeni Malatyaspor, son olarak Fenerbahçe'de forma giyen Mehmet Ekici ve Trabzonspor'da süresiz kadro dışı kalan Bilal Başacıkoğlu'nu transfer etmek istiyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; ligin ikinci yarısı çok daha çetin geçecek. Sıkışan fikstür ve artan vakalar nedeniyle Anadolu takımları dar kadrolar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadı. Bu süreçten ders çıkaran takımlardan biri de Yeni Malatyaspor.

Malatya, Bilal Başacıkoğlu ile her konuda anlaştı

Sezonun ikinci yarısında lige damga vurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, transferde büyük oynuyor. Malatya ekibi, Trabzonspor’dan Bilal Başacıkoğlu ile her konuda anlaştı.

Bordo-Mavili takımda gözden çıkarılan oyuncunun birkaç güne kadar imzayı atıp takıma katılmasına kesin gözle bakılıyor. 

Ekici de listede

Yönetim ayrıca teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda orta sahaya da ofansif bir isim arayışındaydı. Yapılan değerlendirmeler neticesinde Mehmet Ekici’de karar kılındığı bildirildi. 

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra boşta kalan ve bir süredir idmanlarını Almanya’da Hannover 96 takımıyla birlikte gerçekleştiren Ekici’yle temasa geçen yönetimin görüşmelerde önemli mesafe katettiği kaydedildi. Bu transferin de birkaç güne kadar netlik kazanması bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler