Yeni Malatyaspor'a Kamara'dan güzel haber!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Yeni Malatyaspor'a Kamara'dan güzel haber!

Son 5 Haber

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Yeni Malatyaspor'a Kamara'dan güzel haber!
Süper Lig’in 24. haftasını Medipol Başakşehir yenilgisiyle kapayan Evkur Yeni Malatyaspor, Sivasporspor maçı hazırlıklarına başladı.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığından dolayı uzun süredir takımdan ayrı kalan golcü futbolcu Aboubakar Kamara da katıldı. Kamara’nın tamamen iyileştiği ve cuma günü oynanacak D.G. Sivasspor müsabakasında, hocasının forma vermesi dahilinde oynayabileceği belirtildi. Malatya ekibinde sakatlıkları süren Ömer Şişmanoğlu, Bifouma ve Mina ise çalışma da yer almadı.
Morallerin bir hayli bozuk olduğu çalışmada oyuncularıyla toplantı yapan Teknik Direktör Erol Bulut, bazı futbolcuları performanslarından dolayı uyardı.