Yeni Malatyaspor'da hedef galibiyet

17.04.2019 - 20:05 | Son Güncellenme: 17.04.2019 - 17:05

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolculardan Bülent Cevahir ve Aboubakar Kamara, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor müsabakasında galibiyet hedeflediklerini belirtti.

Sarı-siyahlı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut gözetiminde sürdürdü.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan savunma oyuncusu Bülent Cevahir, geçen hafta 1-1 berabere kaldıkları Aytemiz Alanyaspor maçında girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Aytemiz Alanyaspor maçının geride kaldığını deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçına hazırlandıklarını dikkati çeken Bülent, şöyle devam etti:

"Trabzon'a gideceğiz ve Aytemiz Alanyaspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı orada telafi etmeye çalışacağız. Bu karşılaşmadan sonra Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. Kupayı gerçekten çok istiyoruz. Ligi de en iyi derecede bitirmeye çalışacağız. Asıl hedefimiz kupayı almak. Avrupa'ya gitmenin en kolay yolu bu. Kupada iki maçımız kaldı. Galatasaray'ı yenerek finale gitmek istiyoruz. Kupada da galip geldiğimiz zaman Avrupa'ya direkt gidiyoruz. İnşallah bu şehre, bu kupayı getiririz."

Trabzon'a galibiyet için gideceklerini aktaran Bülent Cevahir, "Trabzon'da inşallah galip gelerek, 3 puanı alacağız." dedi.

 

Kamara: "Kimin attığının önemi yok"

 

Forvet oyuncusu Aboubakar Kamara ise Aytemiz Alanyaspor maçında değerlendiremediği mutlak gol pozisyonu için üzüldüğünü belirterek, golü atamadığı için sinirlendiğini kaydetti.

Trabzonspor maçında galibiyet hedeflediklerini aktaran Kamara, "Ligde 5. sıradayız ve yerimizi korumaya çalışacağız. Onun için her maça büyük maçmış gibi çıkacağız. Tabii ki kupayı biz de istiyoruz. İnşallah bundan sonra kale önünde daha başarılı oluruz. Benim gol atmam çok önemli değil. Gol atmak isterim ama golü kimin attığının önemi yok. Önemli olan Evkur Yeni Malatyaspor'un kazanması." değerlendirmesinde bulundu.

 

Trabzonspor maçı hazırlıkları

 

Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Futbolcular antrenmana, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Sonrasında pas çalışması yapan sarı-siyahlılar, idmanın basına kapalı bölümünde taktik çalışma gerçekleştirdi.

 

Senin için hazırladığımız haberler