Yeni Malatyaspor'da kalacak mı? Murat Akça canlı yayında açıkladı!

21.12.2018 - 14:55 | Son Güncellenme: 21.12.2018 - 15:07

Yeni Malatyaspor'da kalacak mı? Murat Akça canlı yayında açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça, Bursaspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Akça, takımdaki geleceği için ise, ”Sezon sonunda kontratım bitecek. Görüşmelerimiz sürüyor. Burada mutluyum. Neler olacağını göreceğiz” diye konuştu.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Murat Akça’nın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Yeni Malatyaspor'un başarılı performansını neye bağlıyor?

Başarılı performansımızı; iyi antrenman yapmaya, hocamızın taktik disiplinini sahada iyi uygulamaya, iyi arkadaşlığa, karakterli oyuncular topluluğuna bağlayabiliriz.

"Başarılı performansımız devam edecek"

Kupada iyi bir sonuç aldık. İstanbul’a geçtik ve çalışmalarımıza devam ettik. Kupadaki başarılı görüntümüzün devam edeceği fikrindeyim. Takım olarak hedefimiz her maça iyi bir motivasyon ve konsantrasyonla hazırlanmak.

"Ayaklarımız yere sağlam basıyor, hedefimiz 3 puan"

Rakibe göre antrenmanlarımızı yapıyoruz. Rakibimiz Bursaspor'u analiz edeceğiz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Bursaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Amacımız 3 puan alabilmek.

Murat Akça, Yeni Malatyaspor'da kalacak mı?

İlk 10 hafta çok süre alamadım. Daha sonra şans buldum. Her hafta üstüne koyarak devam etmeye çalışıyorum. Sezon sonunda kontratım bitecek. Görüşmelerimiz sürüyor. Her futbolcunun, kariyeri adına planları vardır. Ailemle de durumu görüşüyoruz. Yeni Malatyaspor’da mutluyum. Buradaki 3.sezonumu yaşıyorum. Malatya’ya da alıştım. İlerleyen günlerde neler olacağını göreceğiz.

Evkur Yeni Malatyaspor'un performansı

Teknik direktörlüğünü Erol Bulut'un yaptığı Evkur Yeni Malatyaspor, 17.haftaya 28 puanla 2.sırada girdi. Son maçta evinde Antalyaspor'u 2-0 geçen Yeni Malatyaspor ile Bursaspor arasındaki mücadele 23 Aralık Pazar günü saat 16:00'da Bursa'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler