Yeni Malatyaspor'da Sumudica ile tazminat krizi

Salim Manav
14.12.2021 - 09:27 | Son Güncellenme: 14.12.2021 - 09:35

Evinde Alanya'dan 6 yiyen, oynattığı futbolla taraftarı çileden çıkaran Sumudica, Malatya tribünlerine "Bitti" işareti yaptıktan sonra istifadan vazgeçip tazminat peşine düştü. Detaylar haberimizde...

Yeni Malatyaspor'da Sumudica ile tazminat krizi

Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz sonrası takımın başına getirilen Sumudica aldığı kötü sonuçlar nedeniyle hedef tahtasındaydı. Alanya karşısında gelen iç sahadaki 6 gollü yenilgi ve ardından yaptığı açıklamalar Yeni Malatyaspor Yönetimi için bardağı taşırdı. "İstediğim oyuncular alınmazsa ayrılırım" diyen Rumen hoca ile yolların ayrılmasına karar verildi. 

Fanatik'te yer alan habere göre; Sumudica yönetimden sezon sonuna kadar olan maaşının ödenmesini talep ediyor. Yönetim, tecrübeli teknik adamın menajerini ayrılık şartlarını masaya yatırmak adına şehre davet etti. Yeni Malatyaspor şimdiye kadar olan alacaklarını ödeyerek Sumudica'nın görevine son vermek için çalışıyor.

8 maçta 2 galibiyet

Sumudica, Yeni Malatyaspor'a 9. haftada İrfan Buz'un yerine gelmişti. İlk 2 maçta Adana Demir ve Altay önünde alınan galibiyetlerle güzel bir başlangıç yapan Rumen teknik adam devamını getirememişti. Sumudica yönetimindeki Yeni Malatyaspor bu seriden sonra oynadığı 6 maçta galibiyet çıkaramadı. Galatasaray ve Konya ile 0-0 kalan Sarı-Kırmızılılar 4 maçtan ise mağlubiyetle ayrılıp yeniden düşme hattına geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler