Yeni Malatyaspor'dan Fábio Coentrão açıklaması

01.08.2019 - 18:28 | Son Güncellenme: 01.08.2019 - 21:28

Yeni Malatyaspor'dan Fábio Coentrão açıklaması

Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Erdal Gündüz'den Olimpija maçı öncesi açıklama geldi.

Gündüz, Real Madrid'in eski sol beki şu anda Rio Ave forması giyen Fábio Coentrão'nun transferi hakkında da konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Erdal Gündüz şu ifadeleri kullandı:

Selahattin Gürkan'a teşekkür

"İstanbul'dayım maça gidemedim. Olimpija karşılaşması sezonun ilk maçıydı, takımdaki yeni transferlerimizin uyumsuzluğu vardı. Olimpija maçında çok basit iki gol yedik. Bu tabii ki bu skor bize yakışmadı. Takımımıza güveniyorum. Olimpija'yı eleriz diye düşünüyorum. Bu yıl altyapıyla ilgili bir çalışmamız var. Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nden tespit edeceğimiz arkadaşlarımızın yer alacağı Malatya'da bir altyapı merkezi kuracağız. Altyapı merkezi konusunda bizden maddi-manevi desteklerini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a çok teşekkür ederim" 

'Fábio Coentrão transferinde gelişmeler olacak'

"Fábio Coentrão için bir girişimimiz oldu, inşallah Olimpija maçından sonra gelişmeler olacak. Sadece sol bek değil, stoper ve santrfor için de çalışmalarımız olacak. Olimpija maçından sonra her şey netlik kazanacak. Avrupa Kupası'nda 80 milyon Türk halkını temsil ediyoruz. İnşallah Olimpija'yı eleyeceğiz ve sonrasında transfer gelişmeleri başlayacak. Transfer komitemiz çok iyi çalışıyor"

'Gökhan Töre'den beklentilerimiz çok fazla'

"Gökhan Töre rüşdünü ispatlamış bir futbolcu. Bazı sakatlıkları ve problemleri oldu fakat Gökhan Töre iyi bir futbolcu. Gökhan Töre büyük ihtimalle bugün oynayacak. Bizim Gökhan'dan beklentilerimiz çok fazla. İnşallah takımımıza katkı sağlar. Nuri Fatih Aydın ve Berk Yıldız'ın Sergen Hoca ile çıkış yakalayacağını düşünüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler