Yeni Malatyaspor'dan resmi açıklama! 'Orta saha çizgisinin yamuk olduğuna...'

13.03.2018 - 17:16 | Son Güncellenme: 13.03.2018 - 17:16

Yeni Malatyaspor'dan resmi açıklama! 'Orta saha çizgisinin yamuk olduğuna...'

Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe arasında Süper Lig'in 25.haftasında oynanan maçta ilginç bir görüntü ortaya çıkmıştı. Özellikle sosyal medyada yayınlan ve televizyondan alınan görüntüde Malatyaspor'un yeni stadyumundan orta saha çizgisnin yamuk olduğu yönünde yorumlar vardı. İşte o yorumlara resmi açıklama geldi

'Televizyondan alınan görüntüler yanıltıcı'

Malatya Stadyumunun orta saha yuvarlağının yamuk olduğu yönünde haberlerin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Stadyum Müdürü Cem Eren, televizyon görüntülerinden alınan fotoğrafların yanıltıcı olduğunu söyledi. 

'Malatya Stadyumu, zemin olarak Türkiye’nin sayılı birkaç stadyumundan birisi'

Stat zemininin yeni çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Eren, orta saha çizgilerinin yamuk görüldüğü fotoğrafların yanıltıcı olduğunu belirterek, “Malatya Stadyumunun zemin olarak Türkiye’nin sayılı birkaç stadyumundan birisi olduğunu söyleyebilirim. Buradaki arkadaşlarımız tecrübeli ve de işini çok iyi yapan kişilerdir. Dolayısıyla bugüne kadar böyle bir sorun ne yaşandı, ne de görüldü."

'Stadyumda izleyenlerin neden böyle bir durum dikkatini çekmemiş'

"Basında kullanılan fotoğraflar televizyon görüntüsünden alındığı için yanıltıcı ve de sağlıklı değildir. Peki neden o zaman maçı statta izleyenlerin böyle bir durum dikkatini çekmemiş. "

'Orta alan çizgilerindeki yamukluk çok küçükte olsa her stadyumda vardır'

"Orta alan çizgilerindeki yamukluk çok küçükte olsa her statta vardır. Ama söylediğim gibi o fotolardaki görüntü tamamen yanıltıcı ve kayma olduğu apaçık ortada” ifadelerini kullandı

Sezonun 25.haftasında oynanan mücadeleyi Fenerbahçe deplasmanda 2-0 galip bitirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler