Yeni Malatyaspor'dan UEFA açıklaması

20.06.2019 - 14:16 | Son Güncellenme: 20.06.2019 - 14:16

Spor Toto Süper Lig'i 5'inci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Lig'ine katılmayı hak eden Evkur Yeni Malatyaspor'un muhtemel rakipleri belli oldu. Ön elemelerde rakiplerini eleyerek gruplara yükselmek isteyen Evkur Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Erdal Gündüz, "İnşallah gruplara çıkacağız" dedi.

Yeni Malatyaspor rakip bekliyor

Türkiye temsilcisi Yeni Malatyaspor, 2'nci eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile Letonya ekibi Rigas arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. İlk maçına 25 Temmuz'da çıkacak Yeni Malatyaspor, rövanş karşılaşmasını ise 1 Ağustos'ta oynayacak.

Erdal Gündüz: “Slovenya takımı daha güçlü”

Evkur Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Erdal Gündüz, muhtemel rakiplerinin belli olduğunu, Slovenya takımının Letonya takımından daha güçlü olduğunu belirterek, "Büyük ihtimalle Slovenya takımı karşımıza çıkacak rakip olarak. Temmuz 25'ine de zaten ilk maçımız var. İnşallah gruplara çıkacağız, ben öyle tahmin ediyorum" dedi.

Erdal Gündüz: "Guilherme ve Kamara ile devam"

Yeni sezon için yapacakları transferler ile ilgili konuşan Gündüz, şunları söyledi:

"Murat Yıldırım ile sözleşmesini uzattık. Onun yanında transferlerle ilgili gerçekten başkan, yönetim ve transfer komitesi gece- gündüz uyumadan, hatta başkanımla beraber yan yana gelemedik bile, o kadar yoğun geçiyor. Önümüzdeki hafta bitirmeleri gerekiyor transferleri, bazı futbolcularımızın kampa gelmesi gerekiyor. Ondan dolayı Başkan bayağı hızlı çalışıyorlar. Mevcut futbolcularda sözleşmesini yenilediğimiz futbolculardan Murat Yıldırım'ı yeniledik 2 yıl daha imza attık. Onun yanında Guilherme ile görüşüyoruz bizle devam ediyor, Kamara ile görüşüyoruz bizle devam ediyor, Ertaç gitti zaten. Bu şekilde devam ediyor. Birde tabi yaklaşık 2 aydır başkan ve transfer komitesinin takip ettiği, izlediği oyuncular var. Onlarla da görüşmeler devam ediyor. İnşallah 10 transfer birden aynı anda toplu imza atacağız. Mutlaka yapmamız lazım zaten. Bir takım hedefler koyuyorsa o hedeflere ulaşabilmek için ona göre de oyuncular almak zorundayız. Bunda önümüzdeki hafta zaten belli olur inşallah. Taraftarlarımız rahat olsunlar. Her dönem bizi eleştiriyorlar 'transferler geç yapılıyor, transferler yapılmadı' gibi ama demek ki transferler geç yapıldı, her şeyde bir hayır var. Ancak takım daha iyi oluyor, daha iyi oynuyor."

Senin için hazırladığımız haberler