Yeni Malatyasporlu Aytaç Kara, Galatasaray maçı hakkında konuştu

18.12.2017 - 16:16 | Son Güncellenme: 18.12.2017 - 16:16

Aytaç Kara, Süper Lig'in 16.haftasında takımı Evkur Yeni Malatyaspor'un sahasında Galatasaray'ı 2-1 yendiği maç sonunda konuştu. Trabzonspor takımından kiralık olarak sezon başında Yeni Malatyaspor'a transfer olan Aytaç Kara, hem kendi performası hem de takımının performansı hakkında konuştu. Aytaç Kara sezon sonunda Trabzonspor'a dönmek istediğini de belirtti. 

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Aytaç Kara şunları ifade etti:

Aytaç Kara: Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında da iyi oynadık

"Büyük maçlarda oyuncularda büyük motivasyon olur. Bende her zamanki oyunumun üstünde oynamak istedim ve iyi bir performans gösterdik. Maç içinde 2-3 net pozisyonu harcadık. Son pasları iyi değerlendiremedik. İlk yarıda ise fırsatları değerlendirip 2 gol bulduk. Kendi takımımı şöyle övebilirim. Büyük takımlara karşı iç sahada iyi performans gösterdik. Galatasaray maçı dışında Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında da iyi oynadık."

Aytaç Kara: Sezon sonunda Trabzonspor'a dönmek istiyorum

"Benim amacım hem oynayıp hem de takımıma faydalı olmaktı. Sezon sonunda da Trabzonspor'a dönmek istiyorum çok şükür planladığım gibi gidiyor. Büyük takımlara karşı her zaman daha çok mücadele etmek lazım. Dün bizde bunu iyi uyguladık. Bizim takım olarak oyun planımız bu. Trabzonspor'un üst üste 5 maç kazanması takımda havayı değiştirmiştir. İnşallah Trabzonspor camiasına yakışır şekilde devam ederler"

Senin için hazırladığımız haberler