Yeni Malatyaspor forması giyen futbolcuların Fenerbahçe sevinci!

19.08.2018 - 00:24 | Son Güncellenme: 19.08.2018 - 03:24

Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen Rahman Buğra Çağıran ve Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe’yi sahalarında 1-0 yendikleri maçın ardından açıklamalar yaptı. A Spor’a konuşan futbolcular, 2’de 2 yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

“Dersimizi iyi çalışmıştık”

Rahman Buğra Çağıran, ”İstediklerimizi hem defans, hem de hücum anlamında sahaya yansıttık. Erol Hoca ile rakipleri geçen sezondan beri iyi analiz ediyoruz. Bugün de dersimizi iyi çalıştığımızı gösterdik. Fenerbahçe’nin kenardan çoğunluk sağlayarak gelmeye çalıştığı ifade edilmişti. Elimizden geldiği kadar mücadele etmeye çalıştık. Tüm arkadaşlarımın ayağına sağlık” dedi.

“Sezona 2’de 2 yaparak başladık”

Sadık Çiftpınar ise, ”Sonuçta karşısında Dünya'nın en iyi hücumlarından Ayew ve Slimani karşımızda vardı. İkinci yarı oyunumuz oturdu. Fenerbahçe'ye pozisyon vermeden maçı tamamladık. Malatya'ya bu galibiyet hediyemiz olsun. Hocamız her zaman sahada iletişimimizin iyi olmasını istiyor. Ön bölgede oynayan arkadaşlar bize çok yardım etti. Son 15 dakikayı savunmada hata yapmadan tamamladık. Böylece 2'de 2 yaparak sezon başladık. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler