Yeni Malatyaspor'un golcüsü Kasımpaşa maçında yok!

18.12.2020 - 14:23 | Son Güncellenme: 18.12.2020 - 14:24

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 yenen Yeni Malatyaspor'da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. Malatyaspor'da golcü futbolcu Benjamin Tetteh, Kasımpaşa maçı kadrosundan çıkarıldı. Tetteh hangi maçla sahalara dönecek?

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe ile oynadığı maçı 3-0 kazanan ve geçen haftayı moralli geçen Yeni Malatyaspor’da forvet oyuncusu Benjamin Tetteh, Kasımpaşa maçı kadrosundan çıkarıldı. Tetteh, Kasımpaşa maçında neden kadroda yok? İşte yaşanan gelişmeler ve detaylar…

Tetteh, Kasımpaşa kadrosundan neden çıkarıldı

Yeni Malatyaspor’dan yapılan yazılı açıklamada, ”Futbolcumuz Benjamin Tetteh, eşinin doğum esnasında ortaya çıkan sağlık sorunları nedeniyle izin alarak ülkesine gitmiş olduğundan ligin 13. haftasında sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa müsabakasında kadroda yer alamayacaktır. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Bu sezon kaç gol attı?

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun en önemli kozlarından biri olan Tetteh, 14.haftada oynanacak Alanyaspor karşılaşmasına ise yetişecek. Tetteh, ligde ve kupada olmak üzere 2 gol kaydetmişti. Futbolcu, Yeni Malatyaspor’a satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler