Yeni Malatyaspor'un ismi değişiyor

07.08.2022 - 12:58 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 13:11

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşen Yeni Malatyaspor, isminde değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Yapılacak değişikliği Genel Sekreteri Ersin İnak açıkladı.

Yeni Malatyaspor'un ismi değişiyor

17 Temmuz'da yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda Hacı Ahmet Yaman'ın başkan seçildiği Yeni Malatyaspor isim değişikliğine gidiyor.

Malatyatekhaber'de yer alan habere göre; Yeni Malatyaspor Genel Sekreteri Ersin İnak, göreve geldikten sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını, şeffaf bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. 

"Yeni Malatyaspor’un başındaki ‘yeni’ kelimesini kaldıracağız"

Göreve geldikten sonra takımın içerisinde bulunduğu durumu daha iyi gördüklerini kaydeden İnak, “Büyük bir kaos var. Amacımız bu insanları bir araya getirip, birleştirmek ve Malatyaspor’u tekrar ayağa kaldırmak. Başkanımız ile görüştük, inceledik, bu kadar vahim bir tablo olduğunu bilmiyorduk ama şu an üstesinden gelinmeyecek bir işte değil. Yeni Malatyaspor’un o başındaki ‘yeni’ kelimesini de kaldıracağız. Malatya’ya yakışır bir takım olacak. Bizde şeffaf, temiz ve düzgün bir şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor’da Cihat Arslan, taraftarlara seslendi: "Malatyalılar bilsin ki Cihat Hoca gitmedi"
Habere Git

Erzurumspor da ismini değiştirdi

Bir başka Spor Toto 1. Lig ekibi olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Erzurumspor olan kulüp adını Erzurumspor FK olarak değiştirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler