Yeni sözleşme için sessizliğini bozdu!

26.12.2020 - 21:30 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 21:30

Galatasaray, ligin 15. haftasında Trabzonspor’u deplasmanda Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan’ın golleriyle 2-0 yendi. Sarı kırmızılı takımda Belhanda maçın ardından konuştu. Faslı futbolcu yeni sözleşme konusunda merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar...

Yeni sözleşme için sessizliğini bozdu!

Galatasaraylı Younes Belhanda, 2-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Faslı yıldız, Cimbom'da kalmak istediğini söyledi.

30 yaşındaki futbolcu, "Burası oynanması zor bir deplasman. Kendimle gurur duyuyorum. Buradan 3 puan alıp geri dönüyoruz. Galatasaray'da kalmayı çok istiyorum ama bu sadece benim elimde olan bir şey değil" dedi.

Belhanda'nın Galatasaray kariyeri

Kariyerinde daha önce Montpellier, Dinamo Kiev, Schalke ve Nice gibi kulüplerin de formasını giyen Belhanda 2017 yılında 9 milyon Euro bedelle Ukrayna Ligi takımlarından Dinamo Kiev'den Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray formasıyla çıktığı 116 maçta 18 gol atan Faslı yıldız 24 de asist yaptı.

30 yaşındaki futbolcu Galatasaray ile 2 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve bir de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Belhanda'nın sözleşme detayları neler?

Belhanda’nın 2017’de Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirilen sözleşmesinde garanti ücreti 3.35 milyon Euro olarak geçiyor.

Buna ek olarak TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında aldığı her bir puan için 5 bin Euro prim ödeniyor. Ayrıca oyuncunun görev aldığı maçlarda kazandığı her 25 puan sonrası ekstra 100 bin Euro prim ödemesi yapılıyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler