Yeni takımlarında da tutunamadılar!

19.01.2020 - 12:03 | Son Güncellenme: 19.01.2020 - 12:03

Yeni takımlarında da tutunamadılar!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Ayew, Slimani, Valbuena, Benzia, Reyes, Roman Neustadter, Eljif Elmas, Kameni, Frey gibi isimlerle yollarını ayırdı. Bir kısmını ise kiralık gönderdi.

Championship ekibi Fulham'da 27 maçta 12 gol atıp 4 asist yapan Ayew, Monaco'da 13 maçta 7 gol, 7 asistlik performans sergileyen Slimani, Olympiakos'ta 20 maçta 7 gol atıp 11 asist kaydeden Valbuena'nın yakaladığı çıkış dikkat çekerken; Benzia, Reyes, Roman, Eljif, Kameni, Skrtel ve Frey gibi ismler bekleneni veremedi.

İşte beklenen performansı veremeyen oyuncular...

Fenerbahçe'nin ardından Valbuena gibi Olympiakos'un yolunu tutan Yassine Benzia, Yunan ekibinde 9 maça çıktı ve skora etki edemedi.

Sarı-Lacivertlilerle olan sözleşmesi feshedilen Carlos Kameni, takım bulamadı ve ilk yarıyı kulüpsiz geçirdi.

Kanarya ile sözleşmesini uzatmayan ve İspanyol ekibi Granada'nın yolunu tutan Soldado, 19 maçta yalnızca 3 gol atabildi. İspanyol yıldız 5 de asist yaptı.

 

Diego Reyes, ülkesi Meksika'ya döndü. Tigres ile anlaşan 27 yaşındaki oyuncu, 2'si lig 3'ü kupa olmak üzere 5 maçta forma giyebildi.

 

Sezon başında Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayan bir diğer isim Martin Skrtel, Başakşehir formasıyla 7 lig, 4 Avrupa Ligi maçına çıktı. Slovak oyuncu 2 gol kaydetti.

 

Dinamo Moskova'ya transfer olan Roman Neustadter ise Rus ekinde 10 maçta forma giyebildi.

 

Michael Frey, kiralık gittiği Nürnberg'te forma şansı bulsa da, yine de beklenen performansı veremedi ve 15 maçta 3 gol kaydedebildi. İsviçreli oyuncu 3 de asist yaptı.

 

Yüksek bir bonservis bedeli ile Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas ise, çoğunluğu ikinci yarıda oyuna girmek üzere 16 maçta süre aldı ve gol veya asist yapamadı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler