Yeni tranfer ilk kez Galatasaray 11'inde

10.02.2021 - 18:51 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 19:51

Galatasaray Alanyaspor maçında 11’ler belli oldu. Taraftarlar, kupa maçı öncesi GS ilk 11, Galatasaray Alanyaspor maçı ilk 11’i gibi araştırmaları sıklaştırdı. Öte yandan, DeAndre Yedlin, ilk kez Galatasaray ilk 11'inde yer alıyor. İşte Galatasaray Alanyaspor maçı ilk 11’ler…

Yeni tranfer ilk kez Galatasaray 11'inde

Galatasaray’da Gedson Fernandes Alanyaspor maçında oynayacak mı? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde Galatasaray ve Alanyaspor Türk Telekom Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise GS 11Galatasaray - Alanyaspor maçı ilk 11 ve yedekler araştırmalarını sıklaştırdı. İki ekip, zorlu karşılaşmada yarı final mücadelesi verecek. İşte Galatasaray - Alanyaspor maçı ilk 11’ler

GALATASARAY - ALANYASPOR MAÇI İLK 11’LER!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Galatasaray, Türk Telekom Stadı’nda Alanyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma, bu akşam 20:45'te başlayacak ve A Spor’dan canlı izlenecek.

Zorlu mücadele öncesi Galatasaray - Alanyaspor maçı ilk 11’leri de belli oldu.

  • Galatasaray ilk 11’i: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Babel, Onyekuru, Mohamed.
  • Alanyaspor ilk 11’i: Marafona, Tayfur, Fatih, Caulker, Moubandje, Umut, Berkan, Salih, Efecan, Davidson, Babacar.

Falcao yine yok

Galatasaray’ın dünya starı Radamel Falcao, Alanyaspor karşılaşmasında da kadroya giremedi. Galatasaray’da 2 Ocak’taki Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan Radamel Falcao henüz sahalara dönemedi. Bir süre önce yurt dışındaki tedavisini tamamlayıp, sonrasında İstanbul’a gelen ve takımla antrenmanlara katılan Falcao, yine maç kadrosuna girmedi. Bugün 35 yaşında giren Kolombiyalı futbolcu son sakatlığından bu yana 8’i lig 2’si kupa olmak üzere 10 maç daha kaçırdı.

Senin için hazırladığımız haberler