Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Gustavo Henrique bu akşam İstanbul'a gelecek

26.07.2022 - 09:30 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 16:45

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Flamengo'nun 29 yaşındaki Brezilyalı stoperi Gustavo Henrique bu akşam İstanbul'a gelecek. Tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Gustavo Henrique bu akşam İstanbul'a gelecek

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Yeni sezon öncesi Bruma, Lincoln Henrique, Tiago Çukur, Emre Mor, Joshua King, William Arao ve Joa Pedro'yu kadrosuna katan Fenerbahçe 8. transferini yapmaya hazırlanıyor.

Gustavo Henrique bu akşam İstanbul'a geliyor

Sarı lacivertliler, Napoli'ye transferi an meselesi olan Kim Min Jae'nin yerine anlaşmaya vardığı Flamengo'dan Gustavo Henrique'yi bu akşam saat İstanbul'a getiriyor.

Saat 19.00'da İstanbul'da olacak

Fenerbahçe'nin, kulübü ve kendisiyle anlaşmaya vardığı 29 yaşındaki Brezilyalı stoper bu akşam saat 19.00'da İstanbul'da olacak. 

KAP açıklaması bekleniyor

İstanbul'a geldikten sonra sağlık kontrolünden geçirilecek olan Gustavo Henrique daha sonra kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Sarı lacivertli kulübün gün içerisinde transferle ilgili KAP bildirimi yapması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
İşte F.Bahçe'nin yeni sol beki! Jesus yakından tanıyor...
Habere Git

3 yıllık anlaşma, 2.5 milyon Euro bonservis

Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki oyuncu ile 3 yılık anlaşmaya vardığı ve bu transfer karşılığında Flamengo'ya 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edilmişti.

Gustavo Henrique'nin kariyeri

Futbola Santos altyapısında başlayan Gustavo Henrique, 3 yıl önce bedelsiz olarak Flamengo'ya transfer oldu. Profesyonel kariyerinde 219 resmi maça çıkan Henrique, 15 gol atıp 5 de asist üretti. 29 yaşındaki tecrübeli savunmacının Flamengo ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro

1.96 m boyundaki 29 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezon Flamengo formasıyla 10 maçta forma giyerken, 2 de gol kaydetti. Gustavo bu karşılaşmalarda 2 de sarı kart gördü. Brezilyalı savunmacı daha önce Santos formasını da giymiş ve çıktığı 138 maçta 7 gol, 2 asist ile oynamıştı. Henrique'nin güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro... 

Kanarya'ya Flamengo'dan ikinci transfer

Willian Arao''dan sonra Gustavo Henrique transferiyle Fenerbahçe aynı transfer döneminde Flamengo'dan iki futbolcuyu kadrosuna katmış olacak.

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe Gustavo Henrique transferi hakkında açıklama yaptı. Duyuruda, "Kulübümüz, Flamengo forması giyen Gustavo Henrique’nin transferi için oyuncu ve kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu detaylı görüşmeler için bugün akşam saatlerinde İstanbul’a gelecektir." ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler