Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı yeni transferi Trezeguet İstanbul'da

03.07.2022 - 08:24 | Son Güncellenme: 03.07.2022 - 12:22

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacak. İşte detaylar...

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı yeni transferi Trezeguet İstanbul'da

Yeni sezona Jens Stryger Larsen, Denswil, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ı transfer ederek başlayan Trabzonspor, yollarını ayırdığı Anthony Nwakaeme'nin boşluğunu ülkemizde daha önce Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir'de formaları giyen Trezeguet ile doldurdu.

İstanbul'a geldi, imza atacak

Transferi için her konuda anlaşamaya varılan 27 yaşırdaki futbolcu gece yarısı İstanbul'a geldi. Trezeguet sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini bordo mavili renkleke bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Trezeguet'nin Başakşehir performansı

İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'dan devre arasında Spor Toto Süper Lig'e Medipol Başakşehir ile formasıyla geri dönüş yapan 27 yaşındaki Trezeguet, 13 maçta ortaya koyduğu 6 gol ve 3 asistlik performansıyla yeniden transferin gözdesi haline geldi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un genç kalecisi TFF 1. Lig'e transfer oldu
Habere Git

Mahmoud Trezeguet kimdir?

1 Ekim 1994 tarihinde Mısır'da dünyaya geldi. Kariyerine El Ahly'de başlayan Trezeguet 2015'te Belçika ekibi Anderlecht'e transfer oldu. 2017'de Kasımpaşa'nın yolunu tutan Mısırlı futbolcu, İstanbul ekibinde başarılı bir performansa imzasını atmasıyla 2019'da Aston Villa'ya transfer oldu. İngiliz temsilcisi Mısırlı yıldız için Kasımpaşa'ya 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Trezeguet'nin Aston Villa ile olan sözleşmesi 2023'te sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler