Trabzonspor'un yeni transferi Naci Ünüvar şehre geldi

28.08.2022 - 08:27 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 08:37

Trabzonspor'un Hollanda ekibi Ajax'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Naci Ünüvar Trabzon'a geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'un yeni transferi Naci Ünüvar şehre geldi

Trabzonspor’un Ajax’tan transfer ettiği Naci Ünüvar, resmi sözleşme imzalamak için sabah saatlerinde kente geldi.

"İnşallah bu sezon şampiyon oluruz"

Bordo mavililer, sezon sonuna kadar kiraladığı 19 yaşındaki Türk asıllı Hollandalı futbolcuyu Trabzon'a getirdi. Trabzon Havalimanı'nda konuşan Naci Ünüvar, "Trabzonspor çok büyük bir kulüp. İnşallah bu sezon şampiyon oluruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku! Galatasaray maçı tehlikede
Habere Git

Trabzonspor-Galatasaray maçını izleyecek

Karadeniz ekibinin yeni transferi, Galatasaray maçı öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşecek ve karşılaşmayı tribünden takip edecek.

3 kez A takım forması giydi

Ajax'ın altyapısından yetişen Naci2019-2020 yılında ilk kez A takım forması giymeye başladı. O sezon tek maça çıkabilen genç yetenek geçen sezon ise 2 karşılaşmada süre aldı. Naci Ünüvar bu sezon henüz Ajax'ta süre alamadı. Sol kanatın dışında sağ kanat ve on numara pozisyonunda da görev yapabilen 19 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro.

Ajax kısa süre önce Trabzonspor'dan 19 yaşındaki stoperi Ahmetcan Kaplan'ı 9.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler