Beşiktaş'ın yeni transferi Nathan Redmond, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı!

Orhan Gülek
22.09.2022 - 15:32 | Son Güncellenme: 22.09.2022 - 15:49

Beşiktaş'ın yeni transferi Nathan Redmond, düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe ile oynayacakları derbi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Nathan Redmond, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın yeni transferi Nathan Redmond basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Nathan Redmond, 2 Ekim'de oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

 

Redmond "Türkiye'ye geldiğim andan itibaren ilk fark ettiğim şey Beşiktaş taraftarının büyüklüğü oldu. Taraftarın bize gösterdiği sevgi ve destek gerçekten inanılmazdı. Önümüzdeki Fenerbahçe derbisine hazırlanmak için süremiz var. En iyi şekilde derbiye hazırlanacağız ve taraftarlarımızın gönlünü alacağız, onları mutlu edeceğiz." dedi.

"Süper Lig, beklediğimden çok daha iyi"

Kanat oyuncusu açıklamalarının devamında; "Premier Lig dünyanın en iyi ligi. Bu ligde oynayan oyuncyların tecrübeyle orantılı olarak verecekleri katkı önemli. Burada herkesin tek bir amacı var, o da maçları kazanmak. En iyi mevkilerim sol ve sağ kanat. 16 yaşındayken antrenörüm, beni çok farklı mevkilerde oynatmıştı. Bunun da bana getirisi oldu. Beklediğimden çok daha iyi bir lig, Süper Lig. Tesis ortamı, sahalar, stad ortamı çok iyi. Oyun anlamında Süper Lig temposunun Premier Lig'in altında kaldığını söyleyebilirim." sözlerini sarf etti. 

"Türkiye'de bazen kolay fauller verilebiliyor"

Southampton'dan kiralanan oyuncu; "İngiltere'den de teklifler vardı. Beşiktaş'ın da bana bir süredir ilgisi vardı. Hocayla, teknik ekibimizle ve Dele Alli'yle konuştuktan sonra bu maceraya atılmaya karar verdim. Bana gelen her teklifi söylesem, bu toplantı bitmez. Beckham, Beşiktaş ve Vodafone Park'ın farklı bir atmosferi olduğu için buradan keyif almam gerektiğini söyledi. İngiltere'de bir futbolcu hakemi aldatan bir hareket yaptığı zaman hakemler kolay kolay inanmıyor. Türkiye'de bazen kolay fauller verilebiliyor." açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler