Çaykur Rizespor, Konyaspor deplasmanından son dakikada yeni transferleri ile çıktı

Burak Alaca
16.09.2023 - 19:17 | Son Güncellenme: 16.09.2023 - 20:02

Süper Lig'de Çaykur Rizespor deplasmanda konuk olduğu Tümosan Konyaspor'u 89 ve 90+2'de bulduğu gollerle 2-1 geçmeyi başardı. İşte detaylar...

Çaykur Rizespor, Konyaspor deplasmanından son dakikada yeni transferleri ile çıktı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Tümosan Konyaspor ve Çaykur Rizespor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Deplasman ekibi Çaykur Rizespor maçın son bölümünde bulduğu gollerle 2-1 kazanmayı başardı.

Son gün operasyonu son dakika sonuç verdi

Konyaspor karşılaşmanın 34. dakikasında Uğurcan Yazılı'nın golü ile 1-0 öne geçerken, Çaykur Rizespor 89'da Gustavo Saurbeck'in penaltıdan kaydettiği golle skora denge getirdi. Dakikalar 90+2'yi gösterirken transferin son günü kadroya katılan isimlerden Jonjo Shelvey'nin asistinde Adolfo Gaich attığı golle maçı Karadeniz ekibine kazandırdı.

Konya'nın yenilmezlik serisi bitti

Sırp teknik direktör Alexandar Stanojevic yönetimindeki Konyaspor; Süper Lig'in ilk 4 haftasında İstanbulspor ve Fraport Tav Antalyaspor ile berabere kalırken, Gaziantep FK ve Rams Başakşehir'i yenerek 5. haftaya namağlup gelmişti.

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor'a Fin orta saha
Habere Git

Atmacalar, Palut ile uçuyor

Yaz aylarında takımın başına İlhan Palut'u getiren Çaykur Rizespor, Süper Lig'de sezona etkili bir giriş yaptı. Atmacalar lakaplı ekip ilk hafta son dakikadalarda yediği golle Yukatel Adana Demirspor'a mağlup olurken; sonrasında Corendon Alanyaspor karşısında 1, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük karşısında ise hanesine 3 puan yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler