Marina Markova yeni Vargas mı oluyor? Lakabı Hürrem Sultan

Ali Bozkurt
07.11.2023 - 17:52 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 17:58

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde bu sezon gösterdiği performansla adından oldukça söz ettiren 'Hürrem Sultan' lakaplı Marina Markova, Milil takım forması mı giyecek?

Marina Markova yeni Vargas mı oluyor? Lakabı Hürrem Sultan

AJANSSPOR HABER

Muratpaşa Bld. Sigorta Shop forması giyen güzel voleybolcu Marina Markova, performansı ile dev kulüplerin ilgilisi çekmeye başladı. Yıldız oyuncu için devşirme işlemlerinin de başladığı iddiaları artmaya devam ediyor.

''Çok yetenekli bir oyuncu''

Voleybol yorumcusu Özlem Özçelik, Maçkolik programında yaptığı konuşmada Markova ile ilgili kulis bilgilerinin olduğunu açıkladı. Özçelik, ''Markova normalde smaç servis atıyor ve çok çok etkili bir smaç servisi var. Ama bu yıl Muratpaşa'da smaç servis attırmıyorlar. Arina, Boskovic kadar etkili servisleri olan bir oyuncu.'' dedi.

''Devşirme işlemi başlmak üzere''

 Marina Markova'nın transferin gözdesi olduğunu söyleyen Özlem Özçelik, ''Türkiye Ligi’ndeki 5 takım peşinde, İtalya Ligi’nden 2 takım peşinde, Rusya Ligi’nden 1 takım peşinde. Bir ülke de devşirmek için işlemlere başlamak üzere. Ve o ülke de voleybolda hatrı sayılır bir ülke'' dedi.

Kulüpten konuyla ilgili açıklama gelirken şu ifadeler kullanıldı:

Muratpaşa Bld SigortaShop taraftarını ne takımımızdan ne de değerli oyuncumuz Markova'dan mahrum bırakmayacağız. Lig’e odaklı bir şekilde hırsımız ve mücadelemizle, takımımızın içerisindeki uyum ve mutluluğu maçlarımıza yansıttığımız gibi değerli taraftarımıza da yansıttığımızı düşünüyoruz.

Çıkan asılsız haberlerin ilk olmadığının ve son olmayacağının da farkındayız. Görmezden ve duymazdan gelerek önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Hem deplasmandan hem kendi evimizde oynadığımız tüm maçlardan galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz.

‘’Power Is Yours’’ sloganıyla, engellere takılan değil engelleri aşan bir takımız. Takımımızın geçmişinden bugüne geldiği konum ve kazandığı maçlardan dolayı hayranlığınızın farkındayız. Hedefimiz daha birçok başarı ile yolumuza bugünden daha hırslı, daha mücadeleci ve daha başarılı ilerleyebilmektir.''

Lakabı Hürrem Sultan

Önceki maçlarda PTT'ye karşı 18, Vakıfbank'a karşı 19, Nilüfer'e 26 sayı ve Çukurova'ya karşı ise 22 sayı bulmuştu. Rus smaçör, saçlarının renginin de etkisiyle sosyal medyada Hürrem Sultan'a benzetildi.

Senin için hazırladığımız haberler