"Yeni zaferler kazanmak istiyoruz"

16.11.2015 - 10:45 | Son Güncellenme: 16.11.2015 - 10:45

Halkbank Erkek Takımı’nın milli yıldızı Emre Batur, Şampiyonlar Liginde yeni zaferler yaşamak ve yaşatmak istediklerini söyledi.

Şampiyonlar Ligindeki ikinci grup maçında, 18 Kasım’da, Ankara’da taraftarlarının karşısına çıkacaklarını hatırlatan Batur iyi oyun ve net bir galibiyet istediklerini belirtti.

Yeni sezona yeni bir takım ve yeni umutlarla başladıklarını, hedeflerini her zaman olduğu gibi yüksek tuttuklarını açıklayan Emre Batur, şunları söyledi:
“Sezona Türkiye Şampiyonlar Kupası’nı kazanarak start verdik. Yeni kurulmuş, bir arada çok antrenman yapamamış bir takım için bu iyi bir işti. Geçen zamanla birbirimize alıştık. Yine de almamız gereken çok mesafe var. Bunun bilincinde olarak çok çalışıyoruz.”

Kendileri için en önemli maçın sıradaki ilk maç olduğuna dikkati çeten Emre Batur, “Hypo Tirol Innsbruck’la daha önce de oynamıştık. Bu yıl da iyi bir ekip olduklarını biliyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama grup birincisi olabilmek adına bu maçı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

"Taraftar bekliyoruz"
Gruptaki şanslarını değerlendiren deneyimli orta oyuncu, “Günümüz voleybolunda herkesin herkesi yenmesi artık sürpriz sayılmıyon. Bu nedenle işimiz çok kolay değil. Yine de geçtiğimiz yılın şampiyonu Zenit Kazan’la grup birinciliği için final oynayacağımızı düşünüyorum. Zaten onlarla geçen sezondan kalan bir hesabımız var. Hem bu rövanşı almak, hem grup birincisi avantajını yakalamak için savaşacağız. Ankara seyircisini yanımızda görmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler