Yeniden 'Avrupa Fatih'i mi oluyor? Adres gösterdiler...

01.06.2021 - 14:35 | Son Güncellenme: 01.06.2021 - 14:44

Galatasaray ile sözleşmesi biten Fatih Terim'in Fransa şampiyonu Lille'in başına geçme ihtimali olduğu konuşuluyor. Terim, Lille ile görüştü mü? İşte detaylar...

Yeniden 'Avrupa Fatih'i mi oluyor? Adres gösterdiler...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Galatasaray ile sözleşmesi biten Fatih Terim’in geleceğiyle ilgili belirsizlik devam ederken, ortaya flaş bir iddia atıldı. Fatih Terim’in, Fransa’da şampiyon olan Lille’in teknik direktör listesinde yer aldığı gündeme geldi. Detaylar haberde… 

Fatih Terim ile ilgili iddia Fransız basınından

“Galatasaray’a sözüm var” diyerek sezon sonundaki ayrılığı işaret eden Fatih Terim, Galatasaray ile henüz yeni kontrat imzalamadı. Deneyimli teknik adam ile ilgili bir iddia Fransız basınından geldi. 

Lille’in listesinde Fatih Terim de var

Footmercato'nun haberine göre; Christophe Galtier ile yolları ayrılan Lille’in transfer listesinde laudio Ranieri, Laurent Blanc, Patrick Vieira, Lucien Favre ve Fatih Terim bulunuyor. 

Lille’de Türk oyuncular da var

Lille’de milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Mehmet Zeki Çelik ve Mustafa Kapı yer alıyor. Fatih Terim, eğer yeniden Avrupa’ya açılır ve Lille ile anlaşırsa Fransız ekibinde Türk isimlerin sayısı artmış olacak. 

Avrupa’da daha önce çalıştı 

Fatih Terim, 1996-2000 arasında Galatasaray’ı çalıştırmış ve daha sonra Fiorentina’nın başına geçmişti. Floransa ekibinde 1 sezon çalışan Terim ardından Milan ile anlaşmış ve kariyerinde yeni bir sayfa açmıştı. Terim, Milan sonrasında A Milli Takım ile Galatasaray arasında adeta mekik dokumuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler