Yepyeni Malatya!

08.03.2017 - 19:35 | Son Güncellenme: 08.03.2017 - 19:35

Ligde yukarıdakiler ikram, aşağıdakiler ikbal haftası yaşadı. Lider Yeni Malatyaspor, zorlu Balıkesirspor deplasmanında "kazandım" dediği maçı berabere tamamladı. Alınan 1 puana rağmen zirvede yerini korumayı başardılar. Liderin ensesinde nefesini hissettiği iki takım, Sivasspor ve Göztepe puan kayıpları yaşadılar. Sivasspor Altınordu karşısında ancak bir puan alabilirken, Göztepe Elazığspor karşısında neye uğradığını şaşırdı. Aşağıda yer alan ve mutlak galibiyete ihtiyacı olan Elazığspor zirveyi kovalayan güçlü Göztepe'yi adeta bozguna uğrattı:5-2!

Bu galibiyetle Gakkoşlar derin bir nefes alırken, Göz Göz fırsatı elinin tersi ile itti.

31 GOLLÜ HAFTA!

Ligde bu hafta geçen haftanın aksine oldukça gollü bir hafta oldu. Tam 31 golün atıldığı hafta, Manisa'da 8, Elazığ'da 7 gol atıldı. 3 ev sahibi, 3 deplasman takımının galip geldiği haftada, 3 maç da berabere sonuçlandı.

DENİZLİ'NİN YÜZÜ GÜLMÜYOR!

Üç hafta önce Mustafa Denizli'yi takımın başına getiren Eskişehirspor kan kaybını usta çalıştırıcı ile de durduramadı. Son üç maç berabere bitti ve zirveden daha da uzaklaşan bir Eskişehirspor var. Üstüne üstlük tecrübeli teknik adam ile takım kaptanı Erkan Zengin arasında sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Tecrübeli hoca Erkan Zengin'i kadro dışı bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler