Yerden yere vurdukları Sörloth, Almanya'da kıymete bindi!

05.03.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 15:59

Almanya Ligi haberleri... Trabzonspor'da gol kralı olduktan sonra Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth kıymete bindi. Norveçli golcü için Alman basını artık övgü dolu ifadeler kullanmaya başladı. İşte detaylar...

Yerden yere vurdukları Sörloth, Almanya'da kıymete bindi!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Alexander Sörloth, gol atamadığı süreçte Alman basını tarafından çoğu kez eleştirildi. Bu kez Alexander Sörloth ile ilgili övgü ve umutlu bir haber yayınlandı. Chelsea'ye giden Werner ve Leverkusen'e transfer olan Patrik Schick'ten sonra yeni ikili mi geliyor? Detaylar haberde...

Daha önce takımı Werner ve Schick sırtlıyordu

Bundesliga ekibi Leipzig'de geçen sezon Timo Werner 45 maçta 34 gol 12 asistlik performans sergilerken, Bayer Leverkusen'e transfer olan Patrik Schick de 28 maçta 10 gol 2 asistlik katkı yapmıştı.

Yeni ikili: Sörloth-Poulsen

Almanya'nın önde gelen kuruluşlarından biri olan Bild, Alexander Sörloth ile Yussuf Poulsen'in teknik patron Julian Nagelsmann'ın kozları olduğunu yazdı. Haberde, Alexander Sörloth ve Poulsen'in skora olan katkılarına dikkat çekildi. 

Kupa maçında alkış almışlardı

Hatırlanacağı üzere geride bıraktığımız gün Almanya Kupası'nda da Leipzig rakibi Wolfsburg'u 2-0 geçmiş ve o maçta Sörloth arkadaşı Poulsen'e asist yapmıştı. 

Sörloth artık daha değerli

İki oyuncunun, Leipzig'in yeni ikilisi olmasının beklendiği ifade edilirken, 20 milyon Euro değerindeki oyuncu olarak tanımlanan Sörloth'un da artık daha değerli olduğu ve 30 maçta 6 gol 5 asiste ulaştığı ifade edildi. 

Nagelsmann ne demişti?

Alman basını Sörloth ve diğer hücum oyuncularını eleştirdiğinde Julian Nagelsmann dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı. Nagelsmann, "Alexander Sörloth her geçen gün takıma alışıyor. Evet, transferde önceliğimiz değildi. Ancak; bize katkı vereceğine inanıyoruz. Çok çalışıyor. Başarılı olacağına inanıyoruz" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler