Son Dakika | Muhammed Demirci Süper Lig'e Transfer Olacak

Salim Manav
13.05.2022 - 10:50 | Son Güncellenme: 13.05.2022 - 10:56

Beşiktaş altyapısında yetişen ve bu sezon 24 Erzincanspor'da forma giyen Muhammed Demirci performansıyla göz doldurdu. Muhammed, Süper Lig'e transfer olmak için gün sayıyor. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Muhammed Demirci Süper Lig'e Transfer Olacak

AJANSSPOR HABER

10 yaşında Barcelona altyapısında idmanlara çıkmaya başlayan ve bir dönem "Yerli Messi" olarak lanse edilen Muhammed Demirci, 2. Lig'de sezona damga vurdu ve tekrardan Süper Lig'e göz kırptı. 

24 Erzincanspor'da 34 maçta 15 gol atan Muhammed kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'e dönmek istediğini söyledi.

"Kendimle yüzleştim ve kararlar aldım"

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Muhammed Demirci, "Benim adımı çok güzel bir sezon geçti. Sezon öncesinde çalışmalarıma başlamıştım ve kendime de yeni bir sayfa açmıştım. Kendi kendime çok söyledim: 'Senin buralarda ne işin var?' diye... Çok yüzleştim kendimle ve kararlar aldım. Ben artık hedef belirlemiyorum, çalışmaya devam ediyorum" dedi.

"Kariyerime Süper Lig'de devam edeceğim"

Süper Lig takımlarıyla temasta olduğunu belirten Muhammed, "Söylediğim gibi artık kendime hedef belirlemiyorum. Süper Lig'ten direkt teklif gelmedi fakat görüştüğüm kulüpler var. İnşallah gelecek sezon kariyerime Süper Lig'de devam edeceğim. Bu zihniyetle çalışmalarımı artırarak Süper Lig'de her takımda oynayacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Barcelona günlerim çok güzeldi"

"Barcelona dönemiyle ilgili konuşmama kararı aldım. Barcelona günlerim çok güzeldi. Barcelona dönemime takıldığım için geleceğime konsantre olamadım."

Senin için hazırladığımız haberler