Yeşil Bursa Rallisi başladı!

04.08.2018 - 18:56 | Son Güncellenme: 04.08.2018 - 18:56

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4. yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi başladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Bursa Otomobil Sporları Kulübünün (BOSSEK) ev sahipliğinde bu yıl 43'üncüsü gerçekleştirilen Yeşil Bursa Rallisi, Nilüfer Belediyesinin katkılarıyla Atış Yapı'nın sponsorluğunda koşuluyor.

Orhaneli-Keles bölgesindeki 105,57 kilometresi özel etap, toplam uzunluğu ise 464,12 kilometre olan asfalt zeminli parkurda koşulan rallinin ilk gün startı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda yer alan servis alanında verildi.

Nilüfer ve Selçuk Özsevinç Özel Etapları'nın ikişer kez geçilmesinin ardından ekipler, Yunuseli Havaalanı'ndaki Atış Yapı Seyirci Özel Etabı'nda mücadele ederek günü tamamlayacak.

Organizasyonda, yarın sabah saat 09.00'dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek pilotlar, Ahmet Burkay, Downtown ve Ömer Çokran Özel Etapları'nın ardından servise girecek ve BOSSEK Power Stage Avantaj Etabı'nda yarışacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde 35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerinin yer aldığı Türkiye Historic Rally Şampiyonası ve Ali Sipahi Ralli Kupası'na da puan verecek olan ralli, pazar günü saat 17.00'de ALOFT Bursa Hotel önündeki finiş podyumunda sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler