Yeşil Giresun'da transfer hareketliliği..

08.12.2015 - 17:33 | Son Güncellenme: 08.12.2015 - 17:33

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Sertaç Güneş, transfer için belirledikleri oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden Giresun temsilcisinin yöneticisi Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları son beş maçın dördünde salondan mağlup ayrıldıklarını anımsattı.

Ligde kötü bir süreç geçirdiklerini belirten Güneş, "Kaybettiğimiz maçlara bakacak olursak, iyi mücadele ediyoruz. Kazanacak fırsatları da yakaladık ancak bir türlü karşılaşmaların sonlarını getiremedik. Bu hafta sonu oynayacağımız Anadolu Efes maçıyla kötü sürece son vermek istiyoruz. Zor bir maç olacak ama kazanmak zorundayız. Salondan istediğimiz sonuçla ayrılarak ligde çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Güneş, yerli ve yabancı oyuncularla kadroyu takviye edeceklerini kaydederek, "Belirlediğimiz bazı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Birer yerli ve yabancı oyuncu almayı planlıyoruz. Bazı oyuncularla temas halindeyiz ama transferde fazla aceleci değiliz. Hazır ve takıma en iyi katkıyı yapacak isimler üzerinde duruyoruz. Hata yapmak istemiyoruz. O nedenle aceleci davranmıyoruz. Birkaç gün içerisinde transfer şekillenir" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler