Yeşilgiresun Belediyespor'da hedef ikinci yarıya iyi başlamak

25.01.2018 - 16:53 | Son Güncellenme: 25.01.2018 - 16:53

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Muratbey Uşak'a konuk olacak Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, "Tek düşüncemiz, Muratbey Uşak karşısında kazanarak ikinci yarıya iyi başlangıç yapabilmek." dedi. 

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk devrenin kendileri açısından istedikleri gibi geçmediğini, ligin ikinci yarısına daha umutlu baktıklarını belirtti.

Ligin 15 maçlık ikinci yarısına deplasmanda Muratbey Uşak maçıyla başlayacaklarını ifade eden Güneş, şunları söyledi:

"İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun yanı sıra kadromuza ABD'li oyuncular Davon Jefferson ve Will Bynum ile yerli oyuncu Enis Sipahi'yi katarak güçlendirdik. Ligin ikinci yarısına tam anlamıyla hazırız. Cumartesi günü Muratbey Uşak'a konuk olacağız. Tek düşüncemiz, rakibimiz karşısında kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapabilmek."

Sertaç Güneş, ikinci devrede elde edecekleri başarılı sonuçlarla adlarından söz ettireceklerine inandığı aktararak, "Bu lige her zaman renk kattık. Katmaya da devam edeceğiz. İlk yarıda istediğimiz başarıyı yakalayamadık. İkinci devrede farklı kimliğe bürünecek ve daha iyi sonuçlara imza atacağız." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler