Yeşilgiresun'da mağlubiyet üzüntüsü

19.03.2017 - 14:00 | Son Güncellenme: 19.03.2017 - 14:00

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen maçtan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 22. haftasında karşılaştıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 89-83 mağlup olduklarını anımsattı.

İstanbul deplasmanına galibiyet için gittiklerini, iyi mücadele etmelerine rağmen salondan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını aktaran Güneş, şunları kaydetti:

"Geçen hafta Muratbey Uşak maçını kazanmıştık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da kazanarak çıkışa geçmek istiyorduk. İyi mücadele etmemize rağmen salondan istediğimiz sonuçla ayrılamadık. Play-off yolunda hayati önem taşıyan bu maçtan galip ayrılamadığımız için üzgünüz." 

Sertaç Güneş, ligde 26 Mart Pazar günü sahalarında oynayacakları Anadolu Efes karşılaşmasına odaklandıklarını anlatarak, "Anadolu Efes, Avrupa ve Türkiye'nin önemli ekiplerinden biri. Zor bir maç olacak ancak evimizde ve seyircimizin önünde oynama avantajını kullanarak galip geleceğimize inanıyoruz." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler