Yiğido’dan Beşiktaş maçı öncesi TFF’ye başvuru!

18.04.2021 - 17:33 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 23:05

Süper Lig’in 36. Haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak Slivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, Hakan Arslan’ın cezası için itirazda bulunduklarını açıkladı. İşte detaylar…

Yiğido’dan Beşiktaş maçı öncesi TFF’ye başvuru!

AJANSSPOR-HABER

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile oynayacakları maça ilişkin açıklamalar yaptı. Takım kaptanlarından Hakan Arslan’ın 2 maçlık cezası bulunduğunu hatırlatan Çalımbay, “Hakan kırmızı kart gördüğü Konyaspor maçında isteyerek faul yapmadı. Kulüp olarak itirazda bulunduk. İnşallah onun da cezasını 1 maça indireceklerdir” dedi.

Çalımbay: İndirilen cezaları çok gördük

Bunun benzerlerini daha önce gördüklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, “2 maç ceza alanların cezası 1 maça indirildi. Geçtiğimiz sezon Alexander Sörloth'un 6 maçlık cezası sıfıra indirildi ve bizim maçta oynadı. Bunun örnekleri olduğundan Hakan için de çok güzel bir karar vereceklerine inanıyorum. Zaten 1 maç da cezasını çekti. Ona ihtiyacımız var” diye konuştu.

 

'Beşiktaş çok iyi bir takım'

Rıza Çalımbay, sembol isimlerinden oladuğu siyah beyazlı takım hakkında ise şunları dile getirdi: “Beşiktaş çok iyi bir takım. Her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahipler. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Tedbirlerimizi ona göre almamız gerekiyor. 

'Sivasspor'un iyi bir kadrosu var'

Takımıma güveniyorum. Mütevazi ama çok iyi bir kadromuz var. Birlik ve beraberlik içinde oynuyoruz. Antrenmanlarımız, her şeyimiz çok iyi gidiyor. Bunları sahaya yansıtırsak kendi sahamızdan çok iyi ayrılabiliriz.” 

Senin için hazırladığımız haberler