Yiğit Arslan: "Burası final serisi!"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Basketbol Süper Ligi final serisinde Beşiktaş Fibabanka, Fenerbahçe Beko'yu 98-77 yenerek seride durumu 2-1 yaptı. Maçın ardından Yiğit Arslan açıklama yaptı.

Son 5 Haber

Galatasaray'da Okan Buruk'un Monza maçı sonrası övdüğü Victor Nelsson için karar verildi

Serhou Guirassy transferinde anlaşma yakın! Fenerbahçe geri sayıma geçti

Cristiano Ronaldo, transferde Galatasaray'a rakip oldu

Trabzonspor'dan 30 milyon Euro'luk kanat hamlesi!

Fenerbahçe'de forvet operasyonu! Real Madrid'e teklif iletildi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinde Beşiktaş Fibabanka ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Serinin 3'üncü maçında Siyah-Beyazlılar, 98-77 kazanarak durumu 2-1'e getirdi ve farkı 1'e indirdi.
Zorlu mücadelenin ardından Beşiktaş Fibabanka'da performansıyla dikkat çeken Yiğit Arslan açıklamalarda bulundu.
"Kutlayacak bir şey yok"
Yiğit Arslan, "Fenerbahçe önemli bir kulüp. Avrupa şampiyonu oldular. Ülkemizi ve bizleri gururlandırdılar. Rakibimize çok saygı duyuyoruz. Ancak burası final serisi. Bugün 2-1 yaptık. Çok kutlayacak bir şey yok. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.