Yıldırım'dan Kocaman'a olay sözler: Ben Arda diyorum...

10.11.2017 - 03:44 | Son Güncellenme: 10.11.2017 - 03:44

Yıldırım'dan Kocaman'a olay sözler: Ben Arda diyorum...

NTV Spor'da yayınlanan Kırmızı Çizgi programında konuşan Çelikler, ''gerekeni yapacağım'' diyen Aykut Kocaman'ın daha sonra takımın başında antrenmanda yer almasını eleştirirken, 2013 yılında Aziz Yıldırım'la Aykut Kocaman arasında geçen bir diyalog üzerinden Kocaman'ı eleştirdi. (Fanatik)

Serdar Ali Çelikler'in sözleri şu şekilde:

İstifa etmek bir duruştur ve çok basittir. Ben iki kere istifa ettim. İnsanı hafifletir. Ben istifa ettim, hadi güle güle dersin. Çıkıp gidersin. Bir insan 5 kere istifa eder mi? Aykut Kocaman 5 defa istifa etti. Ama hiçbirinde etmedi. Hepsinde ima etti. Bu sefer de Aykut Kocaman zarf attı. Aziz Yıldırım da sıkışık bir zamanındaydı ve zarfı yedi. Ama Aziz başkan bunu unutmaz. İşler yoluna girdiği anda yeniden kapı önüne koyar.
Bununla ilgili bir şey anlatayım hatta. Yaşanmış bir şey. 2013 yılında Türkiye Kupası maçının ardından Fenerbahçe Alper Potuk'u transfer etmişti. Aykut Kocaman'ın yüzünden gülücük eksik olmuyordu. Alper'i de aldık. Diğer transferlerle daha iyi olacak gelecek sezon diye.
Sonrasında Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım'ın odasına girip, ''Başkanım ben Holmen'i aldım'' demiş. Neymiş savunmadan seken topları en çok toplayan oyuncuymuş.
Aziz Yıldırım da cevap olarak, ''Ben Kaka, Arda diyorum, sen Holmen diyorsun. Bize yıldız lazım'' diyor. Kocaman ise ''Ben bırakayım o zaman'' diyor ve kapıdan çıkıyor.
Aykut Kocaman hemen Hasan Çetinkaya'yı arıyor ve ''Başkanla biraz atıştık. İki gün telefonumu kapatacağım. Merak etmeyin'' diyor.
Bu konuşmalardan tam 20 dakika sonra Fenerbahçe'den bir yönetici ''Aykut Kocaman istifa etti, biz de kabul ettik'' diye bize haber geçiyor. Zaten altyazılarda son dakika bu haber patlıyor. O saatten sonra da istifa etmedim de diyemezsin.
İşte Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçının ardından aynı şeyi yine yaptı. Yine 2 gün ortadan kayboldu.
Tek fark, o dönem sezon başıydı ve Ali Yıldırım o dönemde yoktu. Aykut hoca çocuk gibi küsüyor.
Aziz Yıldırım'ın üzerinde seçim baskısı olmasa, Aykut Kocaman'ın bu seferki blöfünü yemezdi. Kesin gönderirdi.
Senin için hazırladığımız haberler