Yıldız futbolcu Beşiktaş'a geri dönüyor!

20.10.2024 - 12:12 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 12:17

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Eyüpspor'da forma giyen Tayfur Bingöl'ün yeniden Beşiktaş'a geri döneceği iddia edildi... İşte detaylar...

Yıldız futbolcu Beşiktaş'a geri dönüyor!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın, sezon başında Eyüpspor'a 1 yıllığına kiralık olarak gönderdiği Tayfur Bingöl'ü geri çağıracağı iddia edildi.

Süper Lig​'e iyi transferlerle iyi bir giriş yapan Beşiktaş​'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor... Siyah beyazlılar, bu sezon taraftarın beklediği başarıyı yakalamak isterken, ara transfer dönemi için de çalışmalarına başladı.

TGRT'de yer alan habere göre; Kara Kartal, yaz transfer döneminde Tayfur Bingöl'ü 1 yıllığına Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor​'a kiralamıştı.

İlgini Çekebilir
37 yaşında Avrupa'da zirvede! Mertens...
Habere Git

Tayfur Bingöl geri çağrılacak

Beşiktaş, kadro derinliği için devre arasında kiraladığı Tayfur Bingöl'ü takıma geri çağırmayı planlıyor. Eyüpspor tarafı da oyuncunun devre arasında takımına dönmesine sıcak bakıyor.

Beşiktaş maçında penaltıya sebebiyet vermişti

Eyüpspor'un Beşiktaş maçında penaltıya sebebiyet veren Tayfur Bingöl ile ilgili Arda Turan​ şu açıklamaları yapmıştı:

"İstemediğimiz bir penaltı golüyle maalesef maçı kaybettik. Oyuncularımızın hata yapma hakkını ellerinden almıyoruz. Onlara gösterdikleri performanslardan ve emeklerinden dolayı sonuna kadar güveniyoruz. Tayfur da bunlardan biri. Aramıza katıldığından beri çok iyi niyetli çalışan, çok iyi mücadele eden bir kardeşimiz.

Performansından da çok memnunuz. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha iyi olacak. Futbolun içinde böyle anlar var. Biz ona yardımcı olup hep beraber bu durumun üstesinden geleceğiz. Son olarak oyuncularıma ve camiama seslenmek istiyorum.

İlgini Çekebilir
6 maç 0 katkı! Trabzonsporlu yıldıza sert eleştiri: Sorumluluk almıyor
Habere Git

Verdikleri muhteşem mücadeleden dolayı onlarla gurur duyuyorum. Hiç geri adım atmadılar. Yere yatmadan güzel futbol oynayarak izleyicilere güzel bir futbol izletilebileceğini gösterdik. Kazanmayı hak ettik mi bilmiyorum ama kaybetmeyi asla hak etmediğimizi düşünüyorum."

5 maça çıktı

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden sağ bek oyuncu, Eyüpspor ile 5 maça çıktı ve 199 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler