Fransızların gözü Eren Elmalı'da! Trabzonspor bonservisi belirledi...

Cem Ergün
10.04.2024 - 10:58 | Son Güncellenme: 10.04.2024 - 14:30

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da forma giyen 23 yaşındaki yıldız sol bek Eren Elmalı'yı Fransız ekibinin transfer etmek istediği kaydedildi. İşte detaylar...

Fransızların gözü Eren Elmalı'da! Trabzonspor bonservisi belirledi...

AJANSSPOR HABER

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fransa ekibi Nantes, Trabzonspor'un 23 yaşındaki sol beki Eren Elmalı'yı transfer etmek için bordo-mavili ekibin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Nantes'ta 3. teklif hazırlığı

Haber detayında Nantes'ın, milli futbolcunun transferi için Trabzonspor'a 3. kez teklif götürmeye hazırlandığı belirtildi. Trabzon ekibi ise Eren'in bonservis bedelini şimdiden belirledi.

Bonservis beklentisi

Trabzonspor'un Eren Elmalı transferi için Nantes'ta bonservis beklentisinin 6 milyon Euro olduğu ifade edildi.

Yusuf Yazıcı'nın ardından ikinci isim

Eren Elmalı'nın Nantes'e transferinin gerçeklemesi halinde mili futbolcu, 2019'a 18.5 milyon Euro karşılığında Lille'in yolunu tutan Yusuf Yazıcı'nın ardından Trabzonspor'dan Fransa'ya transfer olan ikinci Türk futbolcu olacak.

Devre arası teklifi reddedildi

Nantes'ın Eren Elmalı için devre arasında da transfer girişiminde bulunduğu ve 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği kaydedildi. Ancak bordo-mavili ekip bu teklifi yeterli bulmadı ve geri çevirdi.

Eren Elmalı'nın bu sezon performansı

Eren Elmalı bu sezon Trabzonspor formasıyla 32 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi. 23 yaşındaki sol bekin sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler