Yıldız futbolcu, transferi için Fenerbahçe’ye olumlu cevap verdi

07.07.2024 - 22:02 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 22:21

Fenerbahçe transfer listesinde bulundurduğu yıldız oyuncu Allan Saint Maximin’den olumlu dönüş aldı. Fransız futbolcu, Jose Mourinho ile çalışmak için "evet" dedi.

Yıldız futbolcu, transferi için Fenerbahçe’ye olumlu cevap verdi

AJANSSPOR HABER

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da hız verdi. Sarı-lacivertli kulüp listesinde bulundurduğu Al Ahli'de forma giyen Allan Saint Maximin ile görüşmelerinde ilerleme kaydetti.

Olumlu cevap verdi

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Al Ahli forması giyen Allan Saint Maxim'den olumlu geri dönüş aldı.

Mourinho faktörü etkili oldu

Haberde yer alan bilgiye göre Fransız oyuncu, sarı-lacivertlilerin yeni hocası Jose Mourinho faktörünü de göz önünde bulundurarak Kanarya'ya "Evet" cevabını verdi.

Kiralık düşünülüyor

İstanbul temsilcisi, 27 yaşındaki oyuncuyu yüksek maaşından dolayı kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışıyor. Ali Koç ve kurmaylarının Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile sıkı pazarlık içerisinde olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon performansı

Geçtiğimiz sezon Arabistan'da 31 maça çıkan ve 4 gol, 10 asist yapan 27 yaşındaki sol kanatın sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler