Yıldız futbolcudan flaş sözler: "Alex gibi olmak istiyorum"

05.07.2019 - 09:16 | Son Güncellenme: 05.07.2019 - 12:16

Yıldız futbolcudan flaş sözler: "Alex gibi olmak istiyorum"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse, “10 numarayı özellikle istedim ve bu formayla Alex’in çok büyük işler başardığını biliyorum. Ben de onun gibi efsane olmak istiyorum” dedi.

Uzun uğraşlar sonrasında transfer edilen Max Kruse, ayağının tozuyla Topuk Yaylası kampına katıldı, daha ilk idmandan göze girmeyi başardı. Hazır görüntüsünün yanı sıra pozitif tavırlarıyla tam not alan Alman yıldızın, takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra oldukça iddialı sözler sarf ettiği öğrenildi.

Menajerinin kendisine Fenerbahçe taraftarının beklentilerini anlattığını dile getiren 31 yaşındaki hücumcu, “Burada elimden geleni yapacağım ve hep sıkı çalışacağım. 10 numaralı formayı özellikle istedim. Bu formayla Alex’in çok büyük işler başardığını biliyorum. Ben de onun gibi efsane olmak istiyorum. Bana anlattılar; Alex Türkiye’ye geldiğinde hâlâ omuzlarda karşılanıyor. Bu sevgi ancak üst düzey performansla kazanılabilir” dedi.

‘Böyle tesis görmedim’ Kruse, Fenerbahçe’nin kamp yaptığı Topuk Yaylası tesislerine de övgü yağdırdı. Kariyeri boyunca pek çok farklı lokasyona kamp için gittiğini belirten yıldız 10 numara, “Göl kenarında, böylesine konforlu ve üst düzey bir spor tesisi neredeyse hiç görmedim. Bir kulüp için bu büyük ayrıcalık” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler