Yıldız futbolcudan Galatasaray - Trabzonspor maçında Terim'e isyan

Salim Manav
23.04.2021 - 11:13 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 11:21

Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Fatih Terim sorgulanıyor. Zirve yarışında önemli kayıp yaşayan sarı kırmızılılarda Feghouli ise ikinci yarının başında sinirli bir şekilde oyundan çıkarken krize neden oldu.

Yıldız futbolcudan Galatasaray - Trabzonspor maçında Terim'e isyan

Trabzonspor maçında kötü bir futbol ortaya koyan sarı-kırmızılı takımda ilk fatura devre arasında Sofiane Feghouli'ye kesildi. 0-0 biten ilk yarının ardından Feghouli'yi oyundan çıkarmaya karar veren Fatih Terim, ikinci devreye Halil Dervişoğlu ile başladı. Ancak bu kararı beğenmeyen Cezayirli yıldızın soyunma odasında sert tepkiler verdiği ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre; Sinirini su şişesinden ve duvardan çıkaran Feghouli'nin güçlükle sakinleştirildiği öğrenildi. Belhanda gönderildikten sonra iyice yalnızları oynayan Feghouli, yüzde 15 indirim konusunda yönetimle anlaşamamıştı.

Hocası Fatih Terim'le de bu sezon yıldızları barışmayan deneyimli oyuncu, istediği süreleri bir türlü alamadı ve ilk 11'de istikrar sağlayamadı.

25 maçta görev aldı

32 yaşındaki Cezayirli futbolcu bu sezon Galatasaray'da 18'i ilk 11, 25 maçta görev alırken 2 gol, 4 asist yaptı ve 6 gole etki sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler