Yıldız futbolcudan Ibrahimovic itirafı! 'Koca burun, kapa çeneni'

19.02.2020 - 23:33 | Son Güncellenme: 19.02.2020 - 20:33

Avrupa'dan spor haberleri... Marcos Rojo, Manchester United forması giyerken Zlatan Ibrahimovic ile yaşadıkları bir tartışmayı anlattı.

Kariyerinde Sporting CP, Manchester United gibi takımların formasını giyen ve bir dönem adı Fenerbahçe ile anılan Marcos Rojo’dan bir itiraf geldi. Yıldız futbolcu, United forması giydiği dönemde Ibrahimovic ile yaşadıklarını bir tartışmayı aktardı. İşte detaylar…

'Koca burun, kapa çeneni'

Superliga ekiplerinden Estudiantes forması giyen 29 yaşındaki sol bek ve stoper oyuncusu Marcos Rojo, açıklamalarda bulundu. Arjantinli futbolcu, Manchester United forması giydiği dönemde takım arkadaşı Zlatan Ibrahimovic ile tartıştıklarını şu sözlerle anlattı:

"Zlatan'ın güçlü bir karakteri var, Ezequiel Lavezzi beni uyarmıştı. Topu her zaman ona vermemizi isterdi. Bir keresinde topu istedi ancak onun yerine Pogba’ya pas verdim. Sonra bana bağırarak, İngilizce ve İspanyolca bir şeyler söyledi. Ona dönerek ‘Koca burun, kapa çeneni’ dedim. Soyunma odasında birbirimize hakaret etmeye başladık ve tüm takım arkadaşlarımız bizi izliyordu. Jose Mourinho ise bizi sakinleştirmeye çalışıyordu.’’

Zlatan Ibrahimovic ve Marcos Rojo, 2016-2018 sezonarı arasında birlikte Manchester United forması giymişlerdi. Kırmızı şeytanlar, o dönem UEFA Avrupa Ligi ve Lig Kupası'nı kazanmıştı.

AJANSSPOR - DIŞ HABERLER

Senin için hazırladığımız haberler