İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui İle Memleketi Balıkesir'de Düğün Yapacak

İsa Kethüda
29.06.2022 - 12:53 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 13:03

Fas asıllı İtalyan model Sara Arfaoui ile evlenen Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın düğünü Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yapılacak.

İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui İle Memleketi Balıkesir'de Düğün Yapacak

19 Mayıs 2022 tarihinde evlenen Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan ile eşi Fas asıllı İtalyan model Sara Arfaoui'nin düğünü 3 Temmuz’da Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yapılacak.

Düğün Balıkesir'de

NTV'de yer alan habere göre; dünyaca ünlü yıldız futbolcu İlkay Gündoğan İtalyan eşi Sara Arfaoui ile baba ocağı Balıkesir Dursunbey’de yerel adetlere göre düğün yapacak.

Düğün davetileri dağıtılmaya başlandı

Dursunbey ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Asya kır bahçesinde düğünü gerçekleşecek olan Gündoğan’ın düğün davetiyesi ilçe ve ilçe dışında yaşayan akraba ve tanıdıklara dağıtılmaya başladı.

Birçok ünlü katılacak

Birçok ünlü ismin de katılması beklenen düğünde gündüz saatlerinde yemek daveti, akşam saatlerinde ise eğlence olacak.

Öte yandan, geleneksel olarak gerçekleşecek olan düğün töreni için ilçede hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Düğünün gerçekleşeceği kır bahçesinde bu düğüne özel olarak, zeminin futbol sahalarında kullanılan sentetik çim halı ile kaplanacağı öğrenildi.

Çiftin Dursunbey’e gelmesi bekleniyor

Türk asıllı Alman futbolcu Gündoğan’ın bu hafta içinde Sara Arfaoui ile birlikte memleketi Dursunbey’e gelmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler