Yıldız futbolcuya, 'geri dön' çağrısı

16.03.2019 - 10:05 | Son Güncellenme: 16.03.2019 - 13:05

Yıldız futbolcuya, 'geri dön' çağrısı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın taraftarları eski futbolcuları Marcelo'ya, siyah-beyazlı takıma dönmesi yönünde mesajlar yağdırdı.

Lyon’un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya elenmesinin faturası, eski Beşiktaşlı Marcelo’ya kesildi.

İlk maçta Katalan deviyle 1-1 berabere kalan Fransız temsilcisi, Camp Nou’da rakibine 5-1 yenilerek elendi. Akşam'dan alınan habere göre, Lyon taraftarları maçın ardından Brezilyalı stoper Marcelo’yu hedef aldı.

Sosyal medyada sambacıyı eleştiri yağmuruna tutan Fransızlar, “Beşiktaş’a geri dön. Utan kendinden. İyi oynadığını mı düşünüyorsun. Futbolu bırak, gel bizim köye yerleş. Kara köpek” tarzında hakaret ve ırkçı içerikli mesajlar yağdı. 

2017 yazında 7 milyon euro bonservis bedeliyle Lyon’a satılan 31 yaşındaki stoper için Siyah-Beyazlı taraftar anında devreye girdi. 

Eşi de kendisi gibi Beşiktaş’ı bir türlü unutamayan Marcelo için, “Sen bunlara bakma kral! Beşiktaş’a gel. Burası senin yuvan” şeklinde yorumlar yağdı. 

Tam bir Beşiktaş aşığı olan Marcelo’nun eşinin de bu yorumları beğenmesi gözden kaçmadı.

Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer hedefi

Beşiktaş, Güven Yalçın ve Dorukhan Toköz'ün gösterdikleri performansın ardından transferde rotayı gurbetçi oyunculara ve gençlere çevirdi.

 

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, geleceğin temellerini atmak için harekete geçti. Yabancı kuralında olması beklenen değişiklik karşısında sıkıntı yaşamak istemeyen siyah beyazlılar, transfer politikasını yeniden şekillendirecek.

 

Yönetim sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Atiba ve Adriano'nun yanı sıra Quaresma, Karius ve Larin ile de yollarını ayırmayı planlıyor. Tüm yabancılar için tekliflere açık olacağının sinyalini veren siyah beyazlılarda hedef yeni Güven Yalçın'lar ve Dorukhan Toköz'ler bulmak.

 

Sezon başında Bayer Leverkusen'in ikinci takımından transfer edilen Güven Yalçın ile Eskişehirspor'dan kadroya katılan Dorukhan Toköz yönetime ilham kaynağı oldu. İkili, düşük maliyetlerinin yanı sıra sergiledikleri performans ile de takımın en önemli kazançları olarak görülüyor.

Beşiktaş'ın scoutları ağırlığı Avrupa'daki gurbetçi Türklerle birlikte, TFF 1. Lig'den genç oyunculara verdi.

Beşiktaş'ta kaleci transferi olacak mı?

Beşiktaş, sezon başında Liverpool'dan kiralanan ve gösterdiği performansla taraftarlara saç baş yolduran Loris Karius'un yerine Volkan Babacan'ın transfer etmek istiyor.

Skorer'in haberine göre Alman file bekçisinin beklentilere yanıt verememesi nedeniyle Medipol Başakşehirli Volkan Babacan’ı liste başına aldı.

 

 

Siyah-beyazlı yönetim bu sezon formasını sürpriz biçimde Mert Günok’a kaptıran 30 yaşındaki deneyimli file bekçisini bedelsiz gelmesi halinde transfer etmeyi planlıyor.

 

Yabancı futbolcu sayısının azaltılma ihtimali nedeniyle kaleyi Türk oyunculara emanet etmek isteyen siyah-beyazlılar, transferi daha önce de gündeme gelen Volkan Babacan’ı renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.

 

Liverpool’dan iki yıllığına kiralanan Loris Karius’un sezonun ikinci yarısında toparlanacağını düşünerek devre arasından bugüne kadar hiçbir kaleciyle temas kurmayan Beşiktaşlı yöneticiler, Volkan Babacan konusunda daha ciddi adımlar atmaya başladı.

Siyah-beyazlıların, milli maçlar için Süper Lig’e verilecek arayı değerlendirerek transfer çalışmalarına ağırlık verecekleri aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler