Scott McTominay, Galatasaray'a "Evet" dedi! Transfer

31.07.2024 - 11:06 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 11:15

Uzun süredir orta saha arayışında olan Galatasaray'ın transferi hedefleri arasında yer alan Scott McTominay, Sarı-Kırmızılıların teklifini kabul etti. Detaylar...

Scott McTominay, Galatasaray'a "Evet" dedi! Transfer

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, orta saha pozisyonu için de arayışlarını sürdürüyor. Scott McTominay, Wendel ve Richard Rios ile temaslarını sıklaştıran Galatasaray'da, İskoç yıldız Aslan'ın teklifini kabul etti.

Teklifi kabul etti

A Spor muhabiri Emre Kaplan'ın haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın formasını giyen İskoç yıldız Scott McTominay, Galatasaray'ın teklifine "Evet" yanıtını verdi.

Yıllık ücreti

Çıkan haberde, Galatasaray'ın 27 yaşındaki yıldıza yıllık 5.5 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu kaydedildi. McTominay'ın bu teklifi kabul ettiği belirtildi.

ManU ile masaya oturuldu

Bu gelişme üzerine Manchester United'la da anlaşarak transfere nokta koymak isteyen Galatasaray, İngiliz deviyle masaya oturdu ve görüşmelerine hız verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Richard Rios teklifi: Yeni Türkiye rekoru!
Habere Git

Kararı bekleniyor

ManU'nun Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag'ın, oyuncunun geleceği hakkında vereceği kararın önem taşıdığının altı çizildi.

10 gol 3 asist

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Şeytanlar lakaplı Manchester United ile 43 maçta sahaya çıkan Scott McTominay, 10 kez ağları havalandırırken, 3 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler