Transfer Haberleri | Galatasaray, Taygun Ndombele İçin Geri Sayıma Geçti

Orhan Gülek
05.08.2023 - 08:19 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 08:40

Transfer haberleri... Galatasaray, uzun süredir uğraş verdiği Taygun Ndombele transferinde sona yaklaştı. Cimbom, İngiliz ekibi Tottenham ile pazarlık yapılıyor.

Transfer Haberleri | Galatasaray, Taygun Ndombele İçin Geri Sayıma Geçti

AJANSSPOR - HABER

Bu sezonki flaş transferleriyle adından söz ettiren Galatasaray'dan üst üste hamleler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak sükse yapan Cimbom, bir transferi daha bitirmek üzere.

Ndombele için geri sayım!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefinde olan sarı-kırmızılılar, önemli bir ismi daha renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Tottenham'da forma giyen Fransız yıldız futbolcu Taygun Ndombele'nin transferi için geri sayıma geçildi.

Ndombele'den Aslan'a yeşil ışık!

Orta sahaya yapacağı transfer için birçok isimle görüşen ve doğrudan katkı verecek bir oyuncuyu renklerine bağlamayı amaçlayan sarı-kırmızılılara Tanguy Ndombele'den olumlu yanıt geldi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile anılıyordu: Kamada'nın yeni takımı belli oldu
Habere Git

Galatasaray'dan Tottenham'a kiralama teklifi

Fotomaç'ın haberine göre Tottenham'ın 26 yaşındaki yıldızın, sarı-kırmızılı kulüpte forma giymeye sıcak baktığını iddia edildi. Bunun üzerine hemen Tottenham'la masaya oturan Cimbom, 2 milyon Euro kiralama bedeli önerdi. Satın alma opsiyonu olarak da 6 milyon Euro önerdi. İki kulüp arasında pazarlık sürüyor. Taraflar her an anlaşabilir.

Lyon'dan Tottenham'a gelmişti

26 yaşındaki yıldız isim, 2019 yılında 65 milyon Euro karşılığında Lyon'dan Tottenham'a katılmıştı. Ndombele'nin güncel piyasa değeri ise 22 milyon Euro.

Ndombele'nin performansı

Geçen sezon Napoli'de kiralık oynayan Ndombele, 40 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.Fransız yıldız, İtalya Serie A'da şampiyonluk zaferi yaşamıştı.

26 yaşındaki futbolcu aynı zamanda 7 kez Fransa Milli Takımı forması giydi.

Senin için hazırladığımız haberler