Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki Ryan Kent, Rangers'tan Ayrıldı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
23.05.2023 - 13:50 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 14:02

Transfer haberleri... İskoçya Ligi takımlarından Rangers FC forması giyen ve Fenerbahçe'nin listesinde yer aldığı iddia edilen Ryan Kent, takımdan ayrıldı.

Fenerbahçe'nin Transfer Listesindeki Ryan Kent, Rangers'tan Ayrıldı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İskoçya Premiership ekiplerinden Rangers FC; Scott Arfield, Filip Helander, Ryan Kent, Allan McGregor ve Alfredo Morelos'un takımdan ayrıldığını duyurdu.

Rangers'ta 5 oyuncu ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Scott Arfield, Filip Helander, Ryan Kent, Allan McGregor ve Alfredo Morelos, bu yaz sözleşmelerinin sona ermesinin ardından kulüpten ayrılmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Ryan Kent, Fenerbahçe ile anlaştı iddiası

Bilindiği üzere, İskoç kulübüyle olan sözleşmesi sona eren Ryan Kent'in, Süper Lig devi Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'den PFDK'ya Samet Akaydin tepkisi: "Karar kabul edilemez!"
Habere Git

Bonservis bedeli yok

Sarı-lacivertli takım, sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan 26 yaşındaki futbolcuyu transfer etmesi durumunda bonservis bedeli ödemeyecek.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Rangers ile 44 karşılaşmada sahaya çıkan İngiliz sol kanat oyuncusu, 3 gol ve 10 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

20 Mayıs 2019 tarihinde İngiliz kulübü Liverpool'dan Rangers'a 7.2 milyon Euro karşılığında transfer olan Ryan Kent, kariyerinde Barnsley ve Freiburg gibi takımların da formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Hector Bellerin'e teklifi ortaya çıktı
Habere Git

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan başarılı oyuncu, İngiltere U20 Takımı'nın da formasını giyiyor. 6 karşılaşmada sahaya çıkan Kent, 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler