Yıldız sporcudan Melissa Vargas'a: "Dünyanın en iyisi"

06.08.2024 - 17:53 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 18:25

Yıldız sporcu, Paris 2024'te mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılı sporcusu Melissa Vargas'a "Dünyanın en iyisi" övgüsünde bulundu. Detaylar...

Yıldız sporcudan Melissa Vargas'a: "Dünyanın en iyisi"

AJANSSPOR - HABER

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz, büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Çin'i 5 set sonunda 3-2 mağlup etmeyi başararak yarı finale adını yazdırdı.

Olağanüstü performans

Sultanlarımızdan Melissa Vargas, karşılaşmaya performansıyla damga vurdu. Vargas, 2 blok, 2 ace ve 38 başarılı hücumla 42 sayı atmayı başardı.

"Çok sinir bozucu"

Çin'in başarılı sporcusu Li Yingying, dev mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Yingying, Melissa Vargas'tan şu sözlerle bahsetti: "Mağlubiyet çok sinir bozucu çünkü kazanma fırsatımız vardı. Tam beklediğimiz gibi çok çekişmeli ve heyecanlı bir maçtı. Maalesef eşitlik bozmada belirleyici noktalarda Türkiye kadar iyi oynayamadık ve kazanma şansımızı kaçırdık."

"Dünyanın en iyi hücumcusu"

"Rakip, dünyanın en iyi hücumcusu Vargas'a sahip. Biz de daha önce takım arkadaşı olduk ve onun çok güçlü olduğunu biliyoruz. Aslında bu seviyedeki oyuncular karşısında, tüm oyun boyunca onu bastırmak bizim için zor. Bugün birçok anda başarılıydık. Ama sonunda kazanmak için kilit oyuncularına güveniyorlar."

Çin'de takım arkadaşıydı

Geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe ile birlikte aynı zamanda Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'ta da forma giyen Melissa Vargas, kendisine övgüler yağdıran Çinli Li Yingying ile takım arkadaşıydı.

Rakibimizi bekliyoruz

Filenin Sultanları'nın 2024 Paris'te yarı finaldeki rakibi, bu akşam TSİ 22:00'de oynanacak olan Sırbistan - İtalya karşılaşmasının ardından belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler