"Yıldızı Ljajic olanın şampiyonluk hayali kurması mümkün değil"

25.06.2020 - 19:24 | Son Güncellenme: 25.06.2020 - 19:57

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında gündemi değerlendirdi.

"Yıldızı Ljajic olanın şampiyonluk hayali kurması mümkün değil"

Yusuf Yazıcı'nın Türkiye'de yabancı sayısı ile ilgili açıklamalarını değerlendiren Mehmet Demirkol, "Bu kriter işi biraz yaş. Neye göre kriter getireceksin? Yusuf Yazıcı da Trabzonspor'da oynarken çok iyi oyunculardan aldı formayı." dedi.

Ünlü yorumcu, Galatasaray'ın futbolculardan ½10-15 indirim talebi üzerine "Yönetimde bir kanat indirim teklifi yaparken diğer kanat bunun oyuncuları kötü etkilediğini düşünüyor. Galatasaray'ın temel unsurlarından bir bölümü, bu yapılan hamlenin yanlış olduğunu ve takımı sabote ettiğini düşünüyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Medipol Başakşehir karşısına çıkacağı muhtemel 11 üzerine konuşan Mehmet Demirkol, "Ön alan baskısı beklerim Galatasaray'dan. Başakşehir'in problem yaşadığı maçların hemen tamamı, ön alan baskısı yediği maçlar oluyor." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Mehmet Demirkol Sergen Yalçın’ın açıklamaları ve altyapı konusuyla ilgili yorumlarda bulundu. Demirkol, "Bu Nasrettin Hoca fıkrası gibi. Herkesin haklı olduğu bir durum. Sergen Yalçın açısından bakacak olursak olaya, 'Bu Beşiktaş şansı her zaman gelmez insana' diyor. Dolayısıyla bu şansı iyi kullanmak istiyor. İyi kullanmak için de iyi kadro lazım. 20 tane genç oyuncu ile çıkıp Beşiktaş'ın hedeflerine birden koşmak mümkün değil." dedi.

Beşiktaş'ın yıldız ismi Adem Ljajic hakkında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, "Ljajic, zannettiğimiz oyuncu değil. Şöyle bir durum var, tam da onu bekliyorum, kritik anlarda ortaya çıkmasını. Organizasyonda ortaya çıkmasını beklemiyorum, öyle bir şey yapamayacağını kendisi söylüyor. En azından kritik anlarda ortaya çıkıp; gol, asist ya da asist pası gibi işleri, kritik anlarda ortaya çıkıp halletse bari. Adem Ljajic'in en iyisi, yıldızı olduğu bir takımın, şampiyonluk hayali falan kurması çok mümkün değil. Tabii ki çok işe yarar ama en iyisi olduğu zaman, olmaz." şeklinde belirtti.

Demirkol, BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek olan sarı lacivertli oyuncu Tolga Ciğerci için "Tolga Ciğerci, sezona büyük değerle başladı. Fenerbahçe'de öyle bir dağılma var ki, herkesin değeri düştü. Temel sebebi de, omurgayı oluşturan oyuncuların önce düşmesi. Emre, oynayamamaya başladı. Altay'da problem oluştu, iyi kaleci ama çok iyi bir sezon geçirmiyor. Savunma, olmadı. Kruse, olmadı. Vedat, düştü. Bunlar düşünce, geri kalan herkes de düşer." yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler